Miért nem válaszol a lányok többsége tinderen?
De most komolyan. Kíváncsiságból egy hónapra előfizettem a plusra, átállítottam Budapestre a helyzetem (egyébként pesttől 60 km-re élek), naponta volt átlagosan 4-5 match, ebből általában egy adott választ az első üzenetre. Nem szimplán beköszöntem, nem mizuztam, nem bókoltam, egyszerűen írtam valamit a bemutatkozása/insta/profilképe alapján, igyekeztem olyat, amire lehet is válaszolni, nem egy egyszerű mondatot és jónapot.
Tudom én, hogy a lányok rengeteg levelet, tetsziket kaphatnak, de komolyan ennyire, hogy aztán pillanatok alatt legördüljenek az üzenetek, és kvázi annak legyen esélye válaszra, akivel utoljára matchelt?
Illetve ha nem volt neki szimpatikus az első üzenet, miért nem vált szét?
Komolyan jobban elveszi az ember önbizalmát ez, mintha az 1 hónap alatt lett volna 2 matchem, akikkel legalább tudok beszélgetni :D
24/F
Az egóépítés része is igaz, de van sok olyan is, aki simán fent van, de nem használja már az alkalmazást, beleúnt, vagy már barátja van, stb. Tehát van aki szándékosan nem válaszol, de olyan is, aki csak nem nézi az üzeneteit már.
A magam részérõl nem tudom mi más oka lehet, én bárkinek válaszolok, aki jópofa üzenetet küld, és nem sablont, de én is azt tapasztalom, hogy ritka az ilyen üzenet, de értékelem:))
25/n
A kérdésedben benne is van a válasz: "nem bókoltam". Ezért nem kaptál választ, számtalanszor bebizonyosodott ez már nálam. Én kísérleti terepet csináltam a Tinderből, úgyhogy pontosan felmértem, mik azok az üzenettípusok, amire kapsz választ :D ha esetleg még aktuális, írj privit, hátha hasznát veszed.
F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!