Szerintetek nem undorító, hogyha egy középkorú nő örül annak, ha egy 18-25 éves fiúk/férfiak megdicsérik, esetleg bókolnak is neki?
Középkoron túl vagyok és van állandó társam. Örülök annak is, ha fiatalabb és annak is ha idősebb dícsér meg valamiért, amiről úgy érzem, hogy valóban komolyan gondolja. Sőt, a társam is örül neki.
Utálom a műmájer csak azért dícsérek hogy valami előnyhöz jussak, a hátha lepottyan egy menet és a buszon köszönés nélkül randira hívom dolgokat.
Ismertem olyat, aki egy rákos megbetegedés után volt olyan szakasza, hogy huszonévesek karjaiban kötött ki. Gáz volt? És ki szerint? Lehet, hogy ez kellett az életben maradásához.
Próbálj meg elszakadni az általánosítástól -nem csak ebben a témában- és nézd az egyes eseteket.
Nektek minden undorító, amit a nők csinálnak/éreznek/gondolnak, és számomra ironikus módon ez kezd már marhára undorító lenni...
És nem, ez nem undorító. Egy bók az bók, teljesen mindegy, hogy kitől jön. Ha feltétlenül undorodni akarsz valamitől, undorodj ezektől a férgektől:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
14. Legalább egy mondatot írj már le nyeltanilag helyesen. Mert ez egyáltalán nem tetszik.
Miért ne örülhetne egy 50 éves hölgy ha a férjén kívül másnak is tetszik? Ha valaki házas vagy idős akkor már nem örülhet egy bóknak? Komolyan nem értem? Ha nekem egy 6 éves kisfiú mondaná,pl. hogy " milyen szép a néni haja vagy ruhája" nekem nagyon jól esne és örülnék neki. Pedig már nagyon régen voltam ennyi idős. A bók bárkitől jól eshet bárkinek. Ez nem kor függő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!