Valakinek jobban bejön az új star trek sorozat (Discovery) mint az új star wars film? Mert nekem igen.19f
Figyelt kérdés
nem vagyok egyik félnek sem a fanatikusa, és a star wars előzmények, sztem marha jók, de az új filmek gagyik és mintha a réginek a remake-je lenne ( magán vélemény, illik tiszteletben tartani :D ). Viszont az új Star Trek rohadtúl bejön. Valahogy olyan újat tudtak mutatni. Tökre más az egész mint az eddigiek. Igaz, sajnos most félbeszakadt, de remélem hamarosan folytatják.2018. febr. 15. 16:27
1/3 Captain Logic válasza:
A Star Warsnál ez egy kicsit nehéz. Ha ugyanolyan, az a baj, ha tök más, az a baj.
2/3 anonim válasza:
Nincs értelme összehasonlítani a kettőt, mert ég és föld a különbség, már csak azért is, mert a Star Trek sci-fi, a Star Wars meg fantasy.
3/3 anonim válasza:
Nekem alapvetően jobban bejön a Discovery, de ez azért is van, mert egy kicsit jobban szeretem a Star Treket. A saját univerzumhoz viszonyítva nem tudnék dönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!