Hány óra alatt fagy meg az ember, mondjuk olyan -5 és -10 fok között? Sok idő kell hozzá?
Figyelt kérdés
2018. febr. 12. 21:07
1/3 anonim válasza:
Ha lelocsolod hideg vizzel, azzal felgyorsítod a folyamatot! Nekem 1 óra alatt megvolt, aztán mehetett a fagyasztóba! Utána ledarálod kutyakajának és oda adod a kutyáknak! De utának hipozz le mindent, mert a vérnyomok ott maradnak!
2/3 anonim válasza:
Neked mi számít megfagyásnak? Amíg elalszik, amíg meg is hal, vagy amíg keményre fagy? Sorrendben 1-2 óra, + fél-1 óra, + 2-3 óra.
3/3 A kérdező kommentje:
Első ez tetszett :D
Amúgy arra gondoltam, hogy meghal az ember. Csak ma kint voltam másfél órát és két ujjam elkezdett belilulni meg zsibbadt, pedig nem is volt még annyira hideg. Aztán eszembe jutott hogy a hajléktalanok sokkal többet vannak kint, és nagyobb az esély hogy ők megfagynak. Vagy mindegyikük elmegy a hajléktalan szállóba? És ilyenkor amúgy a véred meg a pisid is belédfagy? :D
2018. febr. 12. 21:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!