Nekem is magáznom kellene?
35 éves férfi vagyok,ha bemegyek spárba ,penny marketbe,boltokba,az ilyen fiatal pénztáros nők,úgy értem jóval fiatalabbak tőlem,mikor rám kerül a pénztárnál a sor mindig magázódva köszönnek nekem én sziát köszönök letegezem őket. Olyan nem jó érzés nekem,hogy nem tegeznek e,ilyenkor azt gondolom,hogy ilyen öregnek néznek,pedig én fiatal vagyok még. Nem látják,hogy fiatal vagyok?
Ha legközelebb magázódva köszön nekem egy pénztáros lány ,akkor az lehet azért van,hogy elvárja ,hogy én is magázva köszönjek neki?
Innentől,ha magázódva köszönnek, én is magázódva köszönjek?
Péter, te vagy? :D
On: Lehet nekik nem tűnsz annyira fiatalnak, ezért magáznak le. Vagy annyira nem is figyelik, hogy kinek köszönnek.
Igazából, szerintem tök mindegy, hogy hogy köszönsz neki, ha te vagy az idősebb, ez a pénztáros történt 2 perc és a köszönés a lényeg, az meg megtörtént.
Egy 38 éves férfi egy 20 éves pénztáros kislánynak már bácsi. A lányod lehetne.
Nőt nem illik letegezni, ha ő magáz.
Férfi és nő viszonylatában a nő kezdeményezheti a tegeződést.
Nincs más hátra, ha magáznak téged - tetszik vagy nem tetszik - magázni illene neked is a neked magázva köszönő nőket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!