Miért van az hogy minden ember mindenbe beleokoskodik?
Figyelt kérdés
Ennyire nincs semmi dolguk, hogy folyamatosan az enyémmel vannak elfoglalva?2018. febr. 10. 20:49
2/9 anonim válasza:
Költözz ki a sivatagba és élj úgy, mint egy remete, akkor nem fognak beleokoskodni semmibe.
De ha kiteszed magadat az ablakba, mint pl. itt, most, akkor ne csodálkozz.
3/9 anonim válasza:
@1
Vidd a rasszizmusod máshova, ez a világ összes népére igaz.
5/9 anonim válasza:
3..mert a magyar az egy rassz? :DDDD ha ilyen szavakkal dobálózol legalább tudd hogy mit jelent. Egyébként nem én voltam az 1es.
6/9 anonim válasza:
Most öszintén, ki vagy te? Miért foglalkozna veled bárki?
Én pl mindenkit nagyívben...
8/9 anonim válasza:
Azért mert le akarják vezetni a frusztrációjukat valakin, mint a kultúrproli 1.-es válaszoló (ha csak ki nem törlik)
9/9 anonim válasza:
8-as: Szerintem meg csak az első nem próbál semmit levezetni, de lehet, hogy csak nekem tűnik így... Kezeltesd magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!