A Facebook tényleg elrontja az embereket?
Figyelt kérdés
Igazából egy olyasmi megfogalmazást hallottam, hogy egyfajta véleménybuborékot hoz létre, amiben benne maradhatsz, és közben droidot formál belőled2018. febr. 4. 22:52
11/11 anonim válasza:
Szerintem a facebook egy eszköz, amit lehet használni jól és rosszul is. Tudatos használattal lehet élvezni szerintem csak a jó oldalát is.
Pl. rég nem látott osztálytársakat ismerősöket távol élő unokatesókat megtalálni, kapcsolatot tartani.
Különböző zárt csoportokban kommunikálni, kedvenc híroldalakat, blogokat egy helyen követni. Szóval ez egy felület.
Ám ha arra használja valaki, hogy arra vágyakozzon, hogy a többiek éppen hol nyaralnak, esznek de jó nekik, miket osztanak meg, és maga úgyszintén azért éli a jó pillanatokat csupán hogy jó fotót készítsen róla, megossza, becsekkoljon.. akkor elrontja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!