Ez egy női stratégia?
Van egy lány az életemben aki különleges, voltam is már vele együtt de inkább csak kavarásnak nevezném+ez meg az.
Viszont mintha mégis vadászna rám azóta amióta szakitottunk őszintén szólva nekem is hiányzik.
Viszont mindig azt csinálja, hogy kicsit beszélünk megnézni mennyit "változtam" utána lelép....ezután megint feltünik közben a barátnői figyelnek, mindent leirnak neki ha látnak a városba azt is, hogy milyen ruhám van minden....a farkamat is már szerintem kitárgyalták MINDENT egyszóval.
És egyszer csak újra feltünik egyeztetünk lelép....utána szerelmes posztokkal van telle a facebookja, nem vagyunk ismerősök de látjuk egymást ő is néz engem meg én is őt én azért mert nem tudom mit akar, ő meg mit tudom én miért.
Szóval nem értem ebben van valami logika,cél is? 25f
Te egyértelműen tudtára adtad, hogy akarsz tőle valamit?
Lehet, hogy azért ilyen, mert már nem akar kavarni, és fél, hogy megint csak kavarás lenne.
Szerintem vannak olyan tulajdonságaid amik bejönnek neki, és vannak olyanok amik nagyon nem, viszont nincs abban a tévedéseben, hogy az emberek nem változnak és időnként rád néz, hátha megfelelsz már neki. Szerintem csak kérdezz rá, hogy milyen változást remél.
23/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!