A négerek miért agresszívabbak és hangosabbak, akaratosabbak mint mások?
Nem provokálásnak szánom a kérdést, és nem is vagyok rasszista.
Viszont ezt a viselkedési formát szinte kizárólag csak az afrikaiaknál tapasztaltam. Nem Magyarországon élek. Egy nagy ruhaüzletben dolgozok, ahol legalább még 30 dolgozó van. A következő viselkedésre értem:
- kasszánál csak úgy odadobja a pénzt semmi szó nélkül
- ha valami nem tetszik, egyből átvált bunkóba, agresszív lesz
- ha valamivel nem értenek egyet egyből feltekerik a hangerőt és fölényeskednek
- már nem egy volt olyan, aki valami szabályelleneset csinált, majd amikor megjelent az üzletvezető, egyből elkezdték, hogy azért büntetik őket, mert négerek
- ha valamilyen ruhából nincs olyan méret ami kellene, akkor lekezelően közlik, hogy nekik abban a méretben kell, keressek nekik
- van egy néger nő ismerősöm, ő teljesen normális, de néha olyan dolgokat kérdez, ami abszolút privát szféra, és ha ezt elmondom neki, akkor hangosan megsértődik meg értetlenkedik
- a boltban mindig azt tapasztaltam, hogy sok afrikai az ott dolgozókat személyes csicskának tekinti, akit ide-oda küldözgethetnek (személyes tapasztalat is)
Még egyszer megjegyzem nem vagyok rasszista, de érdekelne, hogy az afrikaiak miért ilyenek. És ezt a viselkedést se a törököktől, se az araboktól nem tapasztaltam eddig ennyire. Több ismerősöm is ugyanezen a véleményen van.
Miért van ez?
Miből fakad ez a viselkedés? Tényleg nem akarok általánosítani se, de ezek a tapasztalatok tényleg kb csak az afrikaiakkal vannak.
Én is dolgoztam üzletben, több évig, Magyarországon és ugyanezt a viselkedést jó sok magyar vásárló produkálta.
És én rasszista vagyok kissé. :DD
LOL :D
Felteszel egy ilyen kérdést egy ilyen kis porfészek Magyarországon, ahol ritka a feka mint a fehér holló xD Miért nem ott keresed erre a választ ahol élsz (?) ott már biztos 100 éve ki elemezték a viselkedéseket.
Ők kurta büszkék magukra, ha senkik vagy nem többek másnál valójában s attól hízik májuk, ha e senki-ő maga több lehet bármiben másnál s mindegy igaza van vagy nincs, de ha még fehér is ráadásul "áldozata".
Önteltség, ego az űrben náluk a senki érzés miatt.
Kevesükben van normalitás-felismerés tanulásra-tisztelet adásra-fogadásra, de az előbb írtak ugyanúgy vannak bennük bár mélyen.
Egy szakértő falak mögötti véleménye róluk, hogy "ezek is csak a vadak kihajtására jók a bozótból, aztán a vadász talál, mit talál...".
A viselkedésük miatt értve.
Tapasztalatból-munkákból kifolyólag ez a vélemény keményen helytálló.
Ez van, ők ilyenek, mint mondhatni a "színesfém szakértők"...nagyon hasonlóak ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!