Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Elítéled, ha valaki külföldre...

Elítéled, ha valaki külföldre költözik?

Figyelt kérdés

Nyugat-Európába (Németország, Svájc, Anglia), a skandináv államokba vagy esetleg az USA-ba jobb megélhetés reményében.

Sokan elítélik, ha valaki kiköltözik? Vagy mindenkinek ott kéne élni, ahol született, mert az a hazája?

2018. jan. 24. 16:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
88%
Csak azok pontozzák le az utolsó választ, akik szűklátókörűek meg tanulatlanok. Megkeseredett gyíkemberek ebben az országban, de nem is tesznek semmit ez ellen, ezért semmire sem vitték.
2018. jan. 24. 18:55
 12/15 anonim ***** válasza:
0%

En lepontoztalak, es vittem valamire.

Tanultam, jó munkám van, jól keresek, házam, autom családom van... mi den segítség nélkül.

2018. jan. 24. 18:59
 13/15 anonim ***** válasza:
Mindenki azt csinál, amit akar. Hetente feltesznek ilyen kérdéseket (dógoznál-e ott, mi a véleményed az ott dógozókről, stb.), de minek? Mindenkinek az adott helyen, területen kell(ene) megfelelni.
2018. jan. 24. 19:09
 14/15 anonim ***** válasza:
Nem. Ha van rá lehetősége, és ott sikerül neki megtalálni a számítását, miért ne. Senki nincs sziklához láncolva a szülőföldjén. Csak egy életünk van.
2018. jan. 24. 21:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Miért ítelném el? Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Azt meg egyenesen marhaságnak tartom, hogy mindenkinek a szülőhazájában kell élnie. Annak ellenére is így látom, hogy soha nem éltem külföldön és nem is tervezem.
2018. jan. 25. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!