Elítéled, ha valaki külföldre költözik?
Figyelt kérdés
Nyugat-Európába (Németország, Svájc, Anglia), a skandináv államokba vagy esetleg az USA-ba jobb megélhetés reményében.
Sokan elítélik, ha valaki kiköltözik? Vagy mindenkinek ott kéne élni, ahol született, mert az a hazája?
2018. jan. 24. 16:10
11/15 anonim válasza:
Csak azok pontozzák le az utolsó választ, akik szűklátókörűek meg tanulatlanok. Megkeseredett gyíkemberek ebben az országban, de nem is tesznek semmit ez ellen, ezért semmire sem vitték.
12/15 anonim válasza:
En lepontoztalak, es vittem valamire.
Tanultam, jó munkám van, jól keresek, házam, autom családom van... mi den segítség nélkül.
13/15 anonim válasza:
Mindenki azt csinál, amit akar. Hetente feltesznek ilyen kérdéseket (dógoznál-e ott, mi a véleményed az ott dógozókről, stb.), de minek? Mindenkinek az adott helyen, területen kell(ene) megfelelni.
14/15 anonim válasza:
Nem. Ha van rá lehetősége, és ott sikerül neki megtalálni a számítását, miért ne. Senki nincs sziklához láncolva a szülőföldjén. Csak egy életünk van.
15/15 anonim válasza:
Miért ítelném el? Mindenki úgy éli az életét, ahogy akarja. Azt meg egyenesen marhaságnak tartom, hogy mindenkinek a szülőhazájában kell élnie. Annak ellenére is így látom, hogy soha nem éltem külföldön és nem is tervezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!