Előfordult már veletek, hogy valakiktől értetlenkedést tapasztaltatok, hogy miért olvastok épp, miért van nálatok könyv?
Én akkor szólom meg ha éppen olyan cselekvést végzünk amihez egyáltalán nem illik.
Pl túrázunk vagy 30an, van társaság, erre valaki séta közben olvas. Még a látnivalóakat se nézi. Na olyankor megszólom.
Maximum általános iskolában volt ilyen értelmi szinttel dolgom 15+ éve.
Manapság nem akkora dolog az olvasás, főleg, hogy vannak "menő" könyvek évek óta. Gyűrűk ura, Harry Potter, Trónok harca meg sok más egyéb.
Maximum akkor éreztem régebben megvetést, mikor telefonról olvastam. És jött a "na ez is a telefont bámulja" összesúgás. Aztán azóta eltelt pár év, és azóta mindenki a telefont nyomkodja :D
Előfordul, méghozzá rendszeresen. Folyton jön az illető és kötözködik, hogy miért olvasok állandóan, miért nem csinálok valami mást és hogy már nagyon unja, hogy mindig könyv van a kezemben. Én is unom, hogy kötözködik, mert a fél napom összezárva töltöm vele, de hát a főnökök már csak ilyenek...
Igen, előfordult. Azt akarták, hogy még én érezzem magam rosszul, amiért olvasok.
Én sem szólok meg senkit, aki példának okáért zenét hallgat, hangosan beszélget. Az utóbbi egy orvosi rendelő várótermében pedig nem is lenne túlzottan elfogadott viselkedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!