Hogyan szoktathatok le valakit egy játékról?
Biztos sz@r az élete vagy túl elkényelmesedett, ezért menekül a játékba.Ha öngyi lesz, a játékra szép fényt fog vetni bár ez gyenge érv neki.
Amennyiben még gyerek, mármint 18 alatti, akkor a szülők a megoldás.
Magától csak akkor áll le, ha javul élete-körülményei-belép egy palika.
Az a gond, hogy ha észreveszi, hogy szándékosan el akarod terelni a játékról, csak még mélyebbre taszítod.
Inkább az őseivel kéne beszélni valóban.
Én kijátszottam a játékot, tudom miről van szó. Először is szembesíteni kell a valósággal, mert a játék története baromi jól meg van írva, csakhogy nem kevés rá az esély, hogy meg is történik. Szóval, leírásod alapján Chloe-ra akar hasonlítani, aki egy lelki sérült punk csaj, a játékban Chloe-nak tényleg $zar élete volt, de a barátnőd élettörténetét nem ismerem, de biztos, hogy fele annyi rossz sem történt vele, mint Chloe-val, tehát ezt realizálja, lehet valamiért rajongani, de van egy határ.
Amúgy ne aggódj a barátnődért biztos vagyok benne, hogy ez gyerekes rajongás és ki fogja nőni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!