Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan szoktathatok le valakit...

Hogyan szoktathatok le valakit egy játékról?

Figyelt kérdés
Az egyik barátnőm jófej volt amíg meg nem ismerte a Life is Strange-t (őrülten imádja) amitől teljesen megváltozott:öngyilkos akar lenni, elkezdett cigizni és drogról is beszél. Hogyan tudom megutáltatni vele a játékot?

2018. jan. 18. 08:35
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Biztos sz@r az élete vagy túl elkényelmesedett, ezért menekül a játékba.Ha öngyi lesz, a játékra szép fényt fog vetni bár ez gyenge érv neki.

Amennyiben még gyerek, mármint 18 alatti, akkor a szülők a megoldás.

Magától csak akkor áll le, ha javul élete-körülményei-belép egy palika.

2018. jan. 18. 08:50
 2/4 anonim ***** válasza:
76%

Az a gond, hogy ha észreveszi, hogy szándékosan el akarod terelni a játékról, csak még mélyebbre taszítod.

Inkább az őseivel kéne beszélni valóban.

2018. jan. 18. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Én kijátszottam a játékot, tudom miről van szó. Először is szembesíteni kell a valósággal, mert a játék története baromi jól meg van írva, csakhogy nem kevés rá az esély, hogy meg is történik. Szóval, leírásod alapján Chloe-ra akar hasonlítani, aki egy lelki sérült punk csaj, a játékban Chloe-nak tényleg $zar élete volt, de a barátnőd élettörténetét nem ismerem, de biztos, hogy fele annyi rossz sem történt vele, mint Chloe-val, tehát ezt realizálja, lehet valamiért rajongani, de van egy határ.

Amúgy ne aggódj a barátnődért biztos vagyok benne, hogy ez gyerekes rajongás és ki fogja nőni.

2018. jan. 18. 15:01
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Az előttem lévő jól látja nekem is vagy 40 órám van a játékban. Esetleg meglátta magát Kate-ben. De azt is megmondhatod a lánynak hogy amikor Chloe rátalált Rachelre vagyis a hullájára, hogy mit élhetett át. Mond el hogy ugyan olyan szarul éreznéd sőt körülötte mindenki amikor Chloe rátalált Rachelre!
2018. jan. 24. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!