Mi a véleményetek Dél Koreárol?
Figyelt kérdés
Nagyon ijesztő amit ott művelnek!2018. jan. 14. 10:42
3/6 anonim válasza:
r o h a d é k billentyűzet
mi az iJesztő benne?
4/6 anonim válasza:
Szerintem Észak-Koreára gondolt a kérdező.
Hát figyelj, ha a diktátor gyengébb kézzel fogná az országot, és esetleg reformokat vezetne be, a nép ráébredne, hogy el lehet távolítani a Kim-dinasztiát az ország éléről, és megpuccsolnák az egész kormányt.
5/6 anonim válasza:
Dél Korea fejlődési üteme sem ijesztő.. egy rakat német, magyar stb dolgozik náluk, hogy jól menjen a szekér + vannak környezetvédelmi törekvéseik úh inkább ők fejlődjenek mint Ausztrália v az USA
6/6 anonim válasza:
Elképesztő stresszt nyomnak a népességre, politikusok csak úgy csalnak, szórakoztatóipar tönkreteszi a fiatalok agyát, minden 3-4. ember plasztikáztat.
Egyébként én szeretem a doramák és a k-pop miatt, de nem hiszem hogy hosszabb ideig tudnék ott élni. Túl durva az iskola/munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!