Mi az a három dolog, amire nem sajnálod a pénzt, és mi az a három, amire meg nagyon is sajnálod?
Nem sajnálom:
Azokra költeni, akiket szeretek: család, barátok, állatok. Valahogy könnyebben adok ki pénzt olyan dolgokra, amiről tudom, hogy örömet szerezhetek, vagy megkönnyíthetem más életét.
Sajnálom:
Ruha (általában akciósan veszek cuccokat magamnak), nagyobb kiadások előtt sok időbe telik, mire végre ráveszem magam, hogy megvegyem, felesleges kacatok, amiket impulzusszerűen vásárolok meg de sosem használom ki őket igazán.
Nem sajnálom: kajára, koncertekre, utazásra
Sajnálom: túl drága ruhákra, egészséges ételekre, könyvekre.
Nem sajnálom: drog, önmagam képzése (tanfolyamok, könyvek, ect), kutyáim, kocsim
Sajnálom: Vám, adó, parkolójegy
Sajnálom: Parkolás, banki költségek, adó
Nem sajnálom: Állataim, jó minőségű ételek, jó minőségű ruhák
Én ezt 3 csoportra szedném inkább, ha nem baj.
Nem sajnálom: jó minőségű étel, felső kategóriás kozmetikumok/háztartási szerek (nagyon érzékeny a bőröm), szép, magas minőségű bútorok a lakásunkba.
Sajnálom, de mégis kiadom rá a pénzt: magánorvosok (mert hát igen, van a körzeti meg a kórházi ellátás ingyen, de sajnos nagyon rossz a tapasztalatom ezekkel), növények a lakásba (imádom őket, de ami szebb, az mind hihetetlen drága szerintem), vonatjegy/üzemanyag.
Sajnálom, és nem is költök rá: high-tech elektromos kütyük, kocsmázás/koncertre járás, kozmetikus/fodrász/manikűrös.
Nem sajnálom: állataim, könyvek és egészség
Sajnálom: kaja, ruha, közlekedés
Háát... Tudom, régi kérdés, de azért válaszolnék, mert teljesen más véleményen vagyok, mint a többi válaszoló...
Szóval...
Sajnálom a pénzt: kajára, mások sz*rjaira, rezsire, albérletre (bár nem abban lakom, de sajnálnám...)
Amire nem sajnálom: magamnak dolgok: alkohol, jó ruhák, ékszerek, lábbelik, kütyük, meg nem is tudom... Ilyesmik...
Tudom,egy önző dög vagyok, de ez van...
Nem sajnálom: kaja, kacatok
Sajnálom: fizetős vécé, szépítkezés, közlekedés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!