Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan öltözködjek?

Hogyan öltözködjek?

Figyelt kérdés

Sok erősebb testalkatú hölgy felmer venni miniszoknyát, térd felettig érő szoknyát ami éppen takarja a popsit, harisnyával, és a férfiaktól is bókokat kapnak. Ellenben én nem vagyok túl erős, de vékony sem, mégis beszólnak, hogy akinek nem vékony a combja az nadrágban járjon csak.

Több molettebb hölgy is nagyon csinos tud lenni az öltözködés terén, bár tény szép arccal rendelkeznek, így akkor egyszerűen érthetetlen számomra mi lenne velem a baj. Ennyit számítana a szép arc ezek szerint, hogy a testsúly nem lesz mérvadó...

2018. jan. 12. 14:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz mások véleményével. Ha nők mondták, hogy nem kellene felvenned pl szoknyát, biztos, hogy irigység hozta ki belőlük. Rengeteg ducibb csajszit láttam, akiken jól állt a szoknya, bármilyen hosszúságban, női szemmel is sokkal nőiesebb egy telt nő, mint egy csontsovány (mondom ezt úgy, hogy nekem is zörögnek a csontjaim, de nem tudok hízni egy dekát sem). Öltözz úgy, ahogy jól érzed magad,nem kell kihívóan, csak csinosan.
2018. jan. 12. 14:47
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy öltözködj, ahogy neked tetszik.
2018. jan. 12. 15:01
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Például a combnak a formája is számít szerintem, mert ha ilyen "hájikás", és nem egybefüggő, akkor lehet, hogy az kevésbé tud esztétikusan kinézni, mint egy egybeálló, egybefüggő, vaskos comb. Neked gondolom, hogy egy "kicsit hájikás" van. Meg pl nem vagy annyira bátor, mert ők pl tudják büszkén is viselni a miniszoknyát, akikről beszélsz, és lehet, hogy inkább azt szúrják ki, az a szembetűnő, szembeötlő, hogy te talán nem érzed magadat benne annyira komfortosan. Akik meg mernek , azok elfogadják magukat teljesen, és nem félnek a kritikától. Márhogy olyanok, akikről írtál. Szóval nem is merne nekik az ember beszólni, mert eleve látják, hogy lepattanna róla. Mert olyan büszke, büszkén viseli. Amúgy hát nemtom, ha nem annyira jó a combod, akkor szerintem takargasd nyugodtan. Nehogy megszóljanak érte, de azt is teheted, hogy hordasz, amit jónak érzel, és tényleg jól is érzed benne magad, nem törődsz az esetleges kritikákkal. Mind a kettő lehet jó. Csak egyikkel elejét veszed a kritikának, tehát tutira el se kezdődik, a másikkal pedig lehet, hogy ott van a kritika, de te nem törődsz vele, szóval mindenképpen kizárod e két variációval. Úgy öltözzél, hogy mindenképpen jól érezd magad benne; tehát, ha pl tartasz a kritikától, hogy beszólnak, és nagyon érzékeny vagy, akkor lehet, hogy inkább kerüld el.
2018. jan. 12. 15:09
 4/4 anonim ***** válasza:
elsősorban magadnak akarj megfelelni...
2018. jan. 12. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!