Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Megoli a kapcsolataimat az...

Megoli a kapcsolataimat az aggodasom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Mindig aggodok, hogy nem akar velem beszelni, vagy massal van es megcsal, ez eleg beteges, tudom, de valtoztatni akarok. Tehat belul feszit, hogyha felek, hogy megcsal, vagy nem kivancsi ram es jozan esszel is nehez lebeszelni magam. Nem is veszekszek, inkabb szurkalodok emiatt, ami haat alattomos, mert konkretan nem akarom kimondani mi a bajom, mert csak rontana a helyzeten es tudom, hogy valszeg besulnek es magyarazkodhatnek, de megis igy neha szokik a levego a lufibol, ertitek. Es, ha ez a lufi kidurran, hat hajaj annak aki a kozelebe van. Mit lehetne tenni? Valami belso oka kell, hogy legyen ennek a hatalmas bizonytalansagnak az emberek fele, de nem tudom milehet. Mi segitene? Kinek mi segitett?

2018. jan. 8. 00:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Ahogy leírtad te is, ez már beteges...van valami alapja? Jobb lenne hogyha nem "szurkálódnál", hanem pont, hogy kimondanád pontosan amit érzel, mert így a srác tök jogosan fog elhagyni téged, utána meg már hiába sírsz.
2018. jan. 8. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!