Borzalmasan nézek ki a fotókon. Mindig elszomorodom, mikor meglátom magam. Mit tehetnék?
# 6 Ezzel én is így vagyok, többre értékelem a pillanatképeket, mert szerintem ebben a "műfajban" nincs olyan, hogy borzalmas, a pózolos képek gyakrabban jönnek ki rosszabbul, amikor nem olyanok, amilyennek elvárták őket.
Nekem az az érzésem a kérdéssel kapcsolatban, hogy a ragályos "insta-pozolós" betegség. Nem muszáj fotogén legyél, mert nem vagy modell. Ha élőben nem tartod magad borzalmasnak, akkor biztosan nincs baj.
Kicsit én is így érzek, pedig szépnek tartanak. De rájöttem, hogy a természetes képek jobbak, mint az erőltetett pózerkedések. Szerintem ez olyanfajta komplexus, amikor interneten látsz egy képet, és te is olyant akarsz csinálni, és csalódott leszel, amiért nem 'olyan' készül, amilyent vártál.
Szerintem a kérdésre leírtad a választ, lényegében pont az a baj, hogy feszengsz és ez látszik rajtad. Ha feloldódnál, akkor más lenne. Bárkiről lehetne borzalmas képet készíteni, ha így feszengne, erőlködne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!