1/31 anonim válasza:
Most leszek 23, a személyimet minden alkalommal elkérik, ha új dohányboltba megyek be. :D szóval valszeg még 18-nak se néznek.
2/31 anonim válasza:
60 vagyok, de max. 40-nek néznek
3/31 anonim válasza:
22 vagyok, és nekem is mindig elkérik a személyimet, nem sminkelek..valószínű azért néznek fiatalabbnak
4/31 anonim válasza:
25 vagyok, nem tudom mennyinek nézek ki. barátom apja szerint max 20. néha elkérik a személyimet alkoholvásárlásnál
5/31 anonim válasza:
30 vagyok. Iskolásnak néznek. Múltkor fogtam a kisebb lányomat a kezemben, odajött egy nő és azt mondta: remélem nem a tied, neked még iskolapadban a helyed. 😯😯
6/31 klopusz válasza:
49 leszek hamarosan. Rossz napjaimon ki is nézek annyinak :)
7/31 anonim válasza:
21 vagyok es 15 nek hisznek. (Nem sminkelek, nem iszok es nem cigizek).
8/31 anonim válasza:
37 vagyok. De csak 155 centi, úgyhogy ezért is néznek mindig fiatalabbnak.
Nem szoktak letámadni az utcán, hogy x évesnek látszok, úgyhogy nem tudom, mennyinek hisznek.
Eddig az volt a legdurvább, amikor azt hitték, hogy a fiam (15) a pasim. XD Szegény gyerek! XD
9/31 anonim válasza:
2 éve 33 évesen a tescoba alkoholt vettem,és elkérték a személyimet :D
10/31 anonim válasza:
27 éves vagyok.
Max 23-nak mondanak. Múltkor egy gimnázium portása kérdezte meg, hogy ottani diák vagyok-e.
Pár hónapja a metron egy nővel beszélgetésbe elegyedtem, azt hitte, diák vagyok.
Az már régebben volt viszont, kb. egy éve, hogy sört vettem a boltban, és elkérte a pasi a személyimet, azon is jót mosolyogtam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!