23 évesen nem vagyok elég érett egy 32 éves lányhoz? Miben nyilvánulna ez meg?
Figyelt kérdés
Sok embertől hallom ezt de példát meg senki nem mondott.2018. jan. 3. 00:57
1/4 anonim válasza:
32 évesen már nő, nem lány. Arról lehet szó, hogy abban a korban nagyrészt már a családalapítás terve szövi át a nők életét.
2/4 anonim válasza:
32 eves vagyok es bar az elottem szolonak igaza lehet, de nem monden esetben. Nekem meg nem a csaladalapitason jar az eszem, de mar nem is azokon a dolgokon hogy hol bulizzak a hetvegen. Ha ez neked megfelel, es komolyan a jovod epites akkor oke.
3/4 anonim válasza:
Sok 32 éves ,,nő" bizony még kislány fejben...
4/4 anonim válasza:
Egy 32 éves embernek már saját lakása van, valószínűleg a tanulmányait is befejezte már, a karrier építésében bőven benne van, és ha még nem kezdte el, akkor egészen biztos, hogy hamarosan a család alapításon fogja törni a fejét. Egy 23 éves ember még épphogy végzett a tanulmányaival, de lehet még tanul és koleszban lakik, így valószínűleg se karrierje, se vagyona nincs még és a családalapítás helyett hamarabb érdekli a hétvégi berúgás gondolata. Szerintem ez egy elég életszerű példa volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!