Szerintetek hova érdemes eldugni a szobámban sok pénzt?
Figyelt kérdés
Úgy hogyha tesóm feldúrja az egész szobamat akkor se talalja meg, van ötletetek??? Mert mostanában azt hajta hogy ő elkoltozik es felek nehogy lenyúlja a penzem mielőtt elmegy, amikor nem vagyok itthon.
Nyiss egy bankszámlát ingyenes számlavezetéssel és internetes hozzáféréssel.
2018. jan. 1. 21:43
12/21 anonim válasza:
Szek aljara boritek es abba (elso)
2018. jan. 1. 21:43
13/21 anonim válasza:
Nyiss bankszámlát, oda mindig be tudod tenni a megrakarításaid, a kártyádat meg le tudod tiltatni, ha ellopják. Ha mindenképpen a szobádban gondolkodsz, akkor rejtsd el egy nagy plüssállat belsejében.
2018. jan. 1. 21:46
14/21 anonim válasza:
Hány éves vagy, és mennyire sok pénzt kell eldugni?
Lehet, hogy elég idős vagy már egy junior kártyához, akkor érdemes lenne bankban tartani a pénzed.
Ha mindenképp otthon akarod eldugni, akkor párnahuzatba, falikép mögé, plüss állat belsejébe, könyv belsejébe, füzetborítóba, telefontokba, szekrény mögé vagy fotel aljára ragasztani, CD vagy DVD tokokba, esetleg ágy mögé a szőnyeg alá.
2018. jan. 1. 21:48
15/21 anonim válasza:
Azért elég durva mindkét tény. Hogy tesód le akar lépni. És az is hogy rejtegetned kell előle a pénzt.
2018. jan. 1. 22:04
16/21 anonim válasza:
Arra senki sem gondol, hogy a pénzéhes tesó kér tanácsot öcsi kifosztásához? :DDD
Rejtsd bankszámlára, az a legértelmesebb.
Ha van egy zárható szekrényed-fiókod szerelj rá bringa riasztót, mely már mozgatásra is nyivákol:
Ezen helyre egy papírt tegyél s írd rá: Kocog tolvaj, bankban a lóvém:DDD
Keress egy másik helyet s tedd oda pénzed....esetleg szedd fel a sarokban a szekrény alatt a szőnyeget s oda...stb.
2018. jan. 1. 22:05
17/21 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszokat, hasznosak. Nem biztos hogy tesóm ellopna a penzem de kinézem belőle ezért tettem fel a kérdést.
2018. jan. 1. 22:20
18/21 anonim válasza:
Ha van valami fiókod akkor fogd magad és vedd ki a fiókod és a fiók hátuljára ragaszd fel egy borítékba.
2018. jan. 2. 01:58
19/21 anonim válasza:
Nekem van a telefondobozom, amiben venne volt ugye a telom, amikor megvettem. Na, beletettem a penzem es a dobozt en szepen beraktam a szekrenyem hatso reszebe egy eldugottabb helyre.
2018. jan. 2. 04:56
20/21 anonim válasza:
Jo, persze ha nagyon sok, nagy koteg penzed van, akkor ez nem megoldas. Nekem kb 200.000-em van benne, ami siman elfert huszasokkal
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!