Nekem volt egy ilyen kolléganőm, egy 120 kilós tehén volt. Kirakott mindent aztán ha ránézett valaki óbégatott hogy "ne nézzé má, meg mit bámúsz" stb. Azért csinálta szerintem hogy felhívja magára a figyelmet, hogy őt igenis megnézik a férfiak. De csak azt néztem, hogy befér e az ajtón a hab teste, vagy beszorúl az ajtókeretbe.
2017. dec. 29. 13:14
2/11 anonim válasza:
Jól példázza a butaságot.
2017. dec. 29. 13:34
3/11 anonim válasza:
A nőknek a gondolkodása nagyon egyszeru ellentétesen viselkednek mint amit akarnak, az értelme az hogy nincs értelme.
Amikor egy nő beszélni akar annak sincs semmi értelme, sem célja csak egyetlen az hogy beszélni akar.
Felesleges egy nőben logikus dolgot keresni, mert nincs...
2017. dec. 29. 13:36
4/11 anonim válasza:
Lehet melege van. 32 fokban mit tehet?
2017. dec. 29. 13:41
5/11 anonim válasza:
Sokan egy sima farmert is "mutogatósnak" tartanak, akkor burkában járjunk?
2017. dec. 29. 13:56
6/11 anonim válasza:
Nyilván nem erről van szó utolsó, de amikor kidobtok szinte mindent, és kb. csak egy cérnaszál takarja el az intim testrészeiteket, akkor ne csodálkozzatok, ha megbámulnak, vagy még több történik.
Tudod, aki k*vának megy, ne csodálkozzon, ha megba*ák. :)
2017. dec. 29. 14:26
7/11 anonim válasza:
Olyan is van, hogy valaki magának akar tetszeni. Fura, én is megnézem, aki tetszik, mégsem csesztek még le bámulásért. Lehet azt úgy is csinálni, hogy ne legyen feltűnő. Engem pasi létemre zavar, ha valaki feltűnően néz, mert nem tudom hova tenni, ha akar valamit, mondja meg, ha nem, ne bámuljon.
2017. dec. 29. 15:03
8/11 anonim válasza:
Csakhogy azzal, hogy felveszel egy ruhát, nem egyezel bele a nemi erőszakba.
2017. dec. 29. 15:20
9/11 anonim válasza:
"mutogatósan"
:D na ezt fel is vettem a szótáramba
2017. dec. 29. 15:39
10/11 anonim válasza:
Ha valaki felvesz egy ruhát, általában három célja van:
- Kényelmes legyen (ebbe beletartozik, hogy nyáron nem fog nyakig beöltözni
- Neki magának tetsszen
- Párjának, barátainak tetsszen.
A vadidegenek véleménye nincs a rangsorban. Megnézni lehet, de bámulni nem illik, erre a legtöbb embert ötéves koráig megtanítják.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!