Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ennek köze lehet ahhoz hogy...

Ennek köze lehet ahhoz hogy gyermeki és kicsit infantilis vagyok? Ha kapok valami aranyos marcipánt a tortám tetejére, azt sosem tudom megenni, mert nagyon sajnálom.20f

Figyelt kérdés
2017. dec. 29. 08:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Meg egyszer volt, hogy a testvérem szemétkedésből megette, ez kb. három éve volt, és akkor elkezdtem sírni, és úgy kellett vigasztalni. Így visszagondolva elég ciki volt mert az egész család és néhány barátom is ott volt.
2017. dec. 29. 09:04
 2/7 anonim ***** válasza:
60%
Ez tök aranyos. :)
2017. dec. 29. 09:12
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Cringe. Igazad van, tenyleg eleg ciki.
2017. dec. 29. 09:21
 4/7 anonim ***** válasza:
Cuki vagy. :)
2017. dec. 29. 10:01
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi számít aranyos marcipán? Törpapa?
2017. dec. 29. 11:11
 6/7 anonim ***** válasza:

Én oviban kaptam egy tortát szülinapomra, és a tetején zöld marcipánvirágok voltak. Az ovónők meg megették, én meg talán egyet se kaptam belőle.

Ezt a mai napig emlegetem, bár már jócskán megfakult az emlék.

Velem is előfordul, hogy ilyen másoknak apróságnak tűnő dolgokon sírok, vagy kiakadok.

2017. dec. 29. 11:26
 7/7 12983476 válasza:
Ez nem infantilizmus hanem szentimentalizmus. Ártalmatlan. Amív nem kezdesz el gyűjtögetni minden szart.
2017. dec. 29. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!