Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Magyarországról sokan mentek...

Magyarországról sokan mentek és mennek ki külföldre, hogy jobban élhessenek, főleg fiatalok. De tényleg ez a megoldás? Nem az lenne a megoldás hogy közösen tegyünk azért, hogy itt is azon a színvonalon élhessünk, mint Nyugat Európában?

Figyelt kérdés
Ti mit gondoltok?
2017. dec. 29. 07:58
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim válasza:

Két éve volt választás,nagyon színpatikus volt választáskor,ha jól tudom mindenkinek segítséget igért bármiben,mikor újra ő lett azótta ,senki nem tudja elérni semmilyen szinten,segítség gondoltam akkor már nem jöhett szóba,és azótta a falu színvonala is rendkívül csökkent,hogy az iskolát miért kellet be záratni azt soha nem fogja tisztázni,mivel Fideszes a polgármester asszonyka,az uráról annyit tudni kell,hogy házi orvos,bár annak biztos nem nevezhető,mivel szinte csak bent van,meg nézi mi baja a betegnek utána el küldi a francba,semmi vélemény vagy valami...

De a fél milliós fizetést ő is szívesen veszi fel?abban biztos vagyok,meg gondolom a többi nagy hatalmú politikus?...

2017. dec. 29. 10:44
 32/58 A kérdező kommentje:
Az,aki nem végzett csak 8 általánost,annak is tudnia kell különbséget tennie jó és rossz között
2017. dec. 29. 10:45
 33/58 A kérdező kommentje:
Utolsó,a falunak a sarkára kéne állnia
2017. dec. 29. 10:48
 34/58 anonim ***** válasza:
A naivitás inkább az elfogultságnak köszönhető.
2017. dec. 29. 10:48
 35/58 A kérdező kommentje:
Azt az orvost,amelyik elküldi a beteget a francba,azt kell elküldeni a francba
2017. dec. 29. 10:55
 36/58 anonim ***** válasza:

"Az,aki nem végzett csak 8 általánost,annak is tudnia kell különbséget tennie jó és rossz között"

Pedig úgy tűnik hogy akár még diplomával sem tudnak különbséget tenni.

És persze abban is igazad van hogy aki szegény az még nem biztos hogy hülye is. Nem is úgy értettem, hanem úgy hogy a szegény az hajlamosabb arra hogy a jó és rossz közül a rosszat választja. Példa rá a világválság idején szegénységben élő német nép, akik éljenezték a Nagy Vezért, Adolf Hitlert. Aki be is bizonyította mi lesz az eredménye annak ha kis ember kezébe nagy hatalom kerül:

Berlini csendélet:

[link]

Éhezők sorban állása egy tál levesért:

[link]

2017. dec. 29. 10:57
 37/58 A kérdező kommentje:
Szerintem azért vannak kisemberek,akik normálisak maradnának akkor is,ha hatalomhoz jutnának
2017. dec. 29. 11:03
 38/58 anonim ***** válasza:
Nagyon erősnek kell lennie annak akivel ez megtörténik kérdező. Hallottatok olyan lottónyertesről aki a nyereményét ahogy volt csak úgy ajándékba adta. Na ő erős.
2017. dec. 29. 11:09
 39/58 anonim ***** válasza:
Lemaradt a kérdőjel
2017. dec. 29. 11:09
 40/58 anonim ***** válasza:
71%

Csak az első pár kommentet olvastam,hát csúcs ez a pr0livircsaft.

Ezt az országot a szockommcsi rendszer tette tönkre gazdaságilag és mentalitásilag egyaránt.

A nyugat lehagyott minket,mert nem lehetett fejleszteni semmit anno.

Majd 90 után a nyugati gazdaságos életformára teljesen alkatmatlan 95 % butapronyó magyar nép a többi keleti blokkos nyavajással csak Európa szemetesládája lett.

Semmit nem gyártunk,semmi hírnevünk nincs,csak a világ műanyag szemeteinek összeszerelő gépsoros majmai vagyunk,és erről nem a Fidesz tehet,hanem a múlt,ami miatt lemaradtunk a nyugattól.

A Fidesz próbálja egyelőre így jobbá tenni a helyzetet.

Korrupció meg a felső vezetés jóléte mindig is mindenhol megvolt a világban.

Akik itt szídják Orbánt,azok szinte mind a Kádár korszakot visszasírók közé tartoznak,és ugyanúgy hagynák szétcsesződni az országot,mint anno a sok pr0li egy kis szoclakásért,meg az ingyenvirsliért mustárral.

Ez az a fajta ember,aki azért szídja OV.-t,mert most épp van hatalmon.Ha Gobbi Hilda lenne a miniszterelnök,akkor őt szidnák,és ő lenne a tolvaj szemét.Régen Gyurcsány takarodj volt a szlogen,stb.,szóval ezeknek tök mindegy,addig mindenki szemét lesz,amíg nem lesz 3.60 a kenyér,meg 5forint a kőbányai.

Itt csak akkor lesz szép lassan változás,ha kidöglik az igénytelen pronyó mentalitás,amit generációk örököltek attól a csodálatos Kádár rendszertől.

2017. dec. 29. 11:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!