Tudnek valtoztatni a hangomon?
Figyelt kérdés
Az az igazsag, hogy az orrjarataim eleg szukek, legzesre sem nagyon hasznalom az orrom (igazabol nem is tudom minek van), es igy nyilvan valamennyire orrhangom van (azert nem olyan veszes), de nekem egyaltalan nem tetszik. Van esetleg valami gyakorlat erre, vagy csak eroltessem egy ideig es egy ido utan talan megszokom, hogy mashogy beszelek?2017. dec. 28. 23:43
1/1 anonim válasza:
Nekem is kicsi az orrjáratom és normál méretű az orrmandulám. Nem kapok éjjszaka levegőt stb. Azt mondták ha nayon zavar vetessem ki. Szóval ha zavar akkor menj el orvoshoz és hátha tudnak segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!