Hogyan tud egy felnőtt ember változni?
Figyelt kérdés
Mondják, hogy minél idősebb valaki, annál nehezebben változtat a rossz szokásain. Ez azt hiszem, rám is igaz.
Én felismertem a rossz szokásaimat, belátom, igazuk van azoknak, akik ezt nekem mondják. Próbálok javítani, de mindig beleesek ugyanazokba a hibákba. Egyszerűen nem megy. Van valami házi személyiségfejlesztő technika, amit alkalmazhatnék, hogy levetkőzzem a rossz szokásaim, a jellemem rossz részét?
2017. dec. 28. 15:24
1/4 anonim válasza:
Úgy hogy akar..nincs más trükk..6 évig cigiztem (jó tudom, vannak akik még tovább de ez nem verseny) és egyik napról a másikra letettem, csak mert azt mondtam hogy nem akarok gyenge lenni akit egy büdös drága rákkeltő szar tart a fogságában. De ez bármire vonatkozik..Ha tudod hogy mi a rossz benned akkor hagyd el..ha nem tudod az azért van mert nem is akarod igazán.
2/4 anonim válasza:
A rossz szokásokat tényleg nehéz levetkőzni, hosszú idő kell ahhoz, mire egyáltalán megváltozik valami. De az nagyon jó első lépésként, hogy felismerted, szerinted is vannak rossz szokásaid. Sokan ott rontják el, hogy letagadják, hogy bármi baj van velük és mindent a másikra kennek. Az a lényeg, hogy amikor úgy érzed, épp előjönne az a rossz szokás, tudatosan irányítani kezded a cselekedeteidet. Eleinte nehéz lesz, mert ösztönösen jön, de idővel rá fogsz érezni hogyan kell.
3/4 anonim válasza:
Általában akkor ha valami komoly oka van rá, vagy már nem fenntartható a korábbi állapot . Amúgy attól függ miben akarsz változni, étkezési szokásoknál pl. van az, hogy mindig az ügyetlenebb kezeddel egyél, így tudatosabb leszel és nem fogsz túl sokat enni megszokásból, ilyen alapon kitalálhatsz más helyzetekre is valami módszert ami megszakítja megszokott viselkedésmintáid és nagyobb teret enged a tudatosságnak.
4/4 anonim válasza:
Amikor elveszíted az életed számára legfontosabb személyt/dolgot, akkor változol negatív irányba. Amikor a viharfelhők összegyűlnek a fejed felett, és megérint a fájdalom, akkor akaratlanul is másként tekintesz majd a szokásaidra, átértékeled az életed. ⛈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!