Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek egy olyan...

Mi a véleményetek egy olyan nőről aki MINDEN új vagyontárgyát facebookon mutogatja?

Figyelt kérdés

Egy 23 éves fiatal anyukáról van szó. A csaj osztálytársam volt.

Összeházasodott egy férfivel aki nála max néhány évvel idősebb. Lett egy gyerekük is azóta. A csaj szó szerint mindenről beszámol a facebookon, arról is legalább 5 képet tesz fel ha sétálni megy a gyerekkel. Ami viszont egyre feltünőbb mostanában az az, hogy akármit vesz a család, mindenről ugyanúgy tölti fel a fényképeket. Azt hittem e tekintetben megfontoltabbbak az emberek ráadásul egy noname somogy megyei faluban laknak ami nem a legbiztonságosabb hely, viszont a képek alapján van pénzük rendesen. Most vettek házat amit tetőtöl talpig felújítottak. Aztán autót vettek, utána nappali bútort. Rendszeresen utaznak. A pasijának táblagépet vett karácsonyra a gyereket meg szó szerint elkényeztetik. Annyi játék egy játékboltban sincs amennyit kapott karácsonyra. ( szintén fb-re tette fel a képeket ) Tegnap meg megjött nekik az új franciaágyuk amiről szintén ment fel a kép. Miszerint nem a jégen csúszott a kanapé csak a jézuska késett a közös karácsonyi ajándékkal. Nem irigykedek rájuk, de komolyan megfogalmazódott bennem, miért dönt valaki úgy, hogy drága értéktárgyakat töltöget fel úgy, hogy nem a legbiztonságosabb helyen lakik, ráadásul egy roma ismerőse beszólt neki a kép alatt, hogy csak dicsekedni tud vagy már ki is próbálta az új kanapét. Erre a csaj törölte a hozzászólást. Az ilyeneknek hiányzik valami az életükből, hogy fb elismeréstől várják a pótlást, vagy csak simán retardáltak hogy ennyire nem látja a veszélyt abban, hogy akármikor kirabolhatják őket?

2017. dec. 28. 04:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Ertem ez alatt pl az agy, szekreny kocsi max eszkoz az elethez, akinek ezek az elet ertelmét adják es nem egy mellékes dolog az elethez, ott nincs is elet.
2017. dec. 28. 08:44
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Nekem pl eszembe nem jutott facre tenni a gyerekagyat, pedig 80 ezer ft volt..egyszer sem villant be, hogy hu ez facre valo :D
2017. dec. 28. 09:11
 13/15 anonim ***** válasza:

"Ha a képedbe tolja,egyszerűen csak látod nap mint nap. Ennyi."

1. Nem kötelező facézni.

2. Leállíthatod a követését, csak rajtad múlik.

2017. dec. 28. 09:13
 14/15 anonim ***** válasza:
Bár nem olvastam végig az összes választ, amit olvastam azokkal egyet tudok érteni. Egyrészt igazat adok neked, hogy meggondolatlan amiért az értékeivel villog a neten. Majd egyszer jól kirámolja valaki a házat. Lehet hogy szeret majomkodni, kérkedni azzal amije van. Nekem is volt sok ilyen ismerősöm..volt osztálytársam most kb 20 éves és van egy 3 éves kislánya, aztén naponta legalább 5ször ír ki bosszúálló idézeteket mert a pasija otthagyta. Persze mindenki meghegesztette a csajt a suliból, nem tudom miért csodálkozik, hogy nem kell már senkinek. Aztán töltögeti fel a képeket amin a gyerekével pózol. De nem úgy mint egy anyuka, hanem mint egy mocskod qrva...Az ilyen idegesítő embereket törölni kell és kész. Idegesítő hogy nem vagy kíváncsi rá, mégis az arcodba tolja, de kövesd ki és akkor nem látod a hírfolyamban amiket feltöltöget.
2017. dec. 28. 11:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Szólj neki, az Instagram sokkal jobb a személységéhez, több ezer követőre tehet szert. A célod legyen a boldog barátnőd, aki bejelenti egy nap 1200 😍 kapott a lucskos kanapéra. Mivel más az insta emberek agya, senki sem turkál a másik seggében, mint a Facebookon.
2017. dec. 28. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!