Miért van az, hogy mindig csak a jó testi adottságú nők miqtt szerzek rossz tapasztalatokat?
Erre a kérdésre válaszol Annie Hall című filmben Woody Allen: https://www.youtube.com/watch?v=FXw68h7ceDU
Felszínesség.
Ömmm....nem tudom milyen lányokkal volt eddig dolgod, de nem hiszem hogy valami inteligensek voltak.
Nekem is valamint az ismeretségi körömnek, leginkább a személyiség számít, és meg súgom mi nem "kövér és ronda lányok vagyunk".
Amúgy, ha igènyed van a "jó fenékre" akkor tegyél is érte, legyél olyan amilyet a kiszemeltjeid akarnak.
17/L
Nekem a "rosszabb" testi adottságuakkal is megvan a problémám.
Mintha ők tudnák, hogy nem annyira szépek mint mondjuk XY és ezért eléggé féltékenyebbek. Viszont ,ha egy nő féltékeny az már nem ugyan az mint amikor a férfi...sokkal keményebb játszámákat használnak, szerintem eléggé megvannak csavarodva néha.
:D
Ja és kigyúrt is vagyok, szóval sajnos ez is egy sokkal bonyolúltabb téma :D
Úgy nyávogsz, mint a macskák bagzási időszakban. Jó is lehet arrogáns, beképzelt férfinak lenni, hogy az számotokra a legnagyobb jogtiprás, hogy nem tetszetek olyan nőknek, akiket státusszimbólumként akartok használni.
Szerezz egy hobbit.
Szerezz egy kutyát.
Állj be önkénteskedni.
De ne a neten próbálj szimpátiát kicsikarni másokból azért, mert nem kellesz mindenkinek, akit kinéztél magadnak, mert ez szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!