Szerintetek normális doiog az, ha az anyám földhöz vágja dühében a tabletemet? Mit tennétek?
#1 nem volt velem sok gondja anyámnak
hisztis voltam pár évig,nem voltam se neurológiai,se pszichiátriai problémás,könnyen tanultam,még tanulnia se kellett velem sokat és a gyerekei közül én voltam,vagyok a legönállóbb(ezt még ő is mondta régebben),sose úszítottam senki ellen,és senkit ellene
folyton ő bombáz engem a vele történtekkel,meg hogy a fater mit csinált,meg régebben a pasijáról kellett hallgatnom a panaszát
igen én vágtam földhöz,mert már egy ideig tűrtem megint,h nekem ront és már nem bírtam tovább
ez kb. 1órán belül történt
ugyanazzal nekem jött többször,h tudnom kéne már
ha vmihez nincsen érzékem,akkor honnan a p...ból tudjam?
épp ezaz utolsó,h én már sztem eleg sokat segitettem,segitek neki
pl.tobbszor elofordul,h telefonozik egesz nap es en takaritok,mosogatok stb es amikor szolok,h mosson fel,h ne egyedul csinaljam o nem mos fel es beszol vmit
volt h betegen majdnem tudogyulladassal is segitettem,meg akkor is ram szolt h ne lustalkodjak...szted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!