Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Felkeltettem volna az érdeklőd...

Felkeltettem volna az érdeklődését?

Figyelt kérdés

Elkezdtem feltűnően nézegetni egy iskolatársamat, akivel még nem beszéltem, azóta is oda-oda tekintget, sokszor összenézünk. Most már sokszor ő magától kezd el bámulni, viszont nem tudom, hogy csak provokálásból csinálja e, vagy tényleg felkeltettem az érdeklődését. Azt még tudni kell, hogy nem az én "súlycsoportom" az illető, sokkal népszerűbb és szebb, mint én.

Saját tapasztalok szerint érdekelne, hogy ti hogy reagáltok egy ilyen szituációra ha egy iskolatársatok elkezd veletek szemezni.

2017. dec. 15. 17:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha valaki bámul, akkor természetes, hogy odanézek, ez reflex. Később meg odapillantgatok, hogy nem néz-e megint. Jó kis időtöltés, amit hónapokig lehet húzni, de ha valami konkrét mondandód van, legjobb, ha odasétálsz és közlöd vele.
2017. dec. 16. 02:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!