Ma jött meg, holnap meg színházba megyünk az osztállyal, és egy eléggé hosszú darabot nézünk meg.
Arról meg ne beszéljünk, az ilyen helyeken óriási sor szokott állni a mosdóknál...meg nem szeretném, hogy az ott várakozó két tucat ember a matatásomat hallgatná.
Én ha színházba mentünk simán otthon maradtam inkább pihenni. Miért ne tehetnéd meg te is ezt?
2017. dec. 12. 16:49
2/14 anonim válasza:
Én mindig a legnagyobb ob tampont vettem és betétet is raktam nehogy átázzak ilyen esetekre.
Munkahelyemen is így szoktam, ettől nem áll meg az élet.
2017. dec. 12. 16:53
3/14 A kérdező kommentje:
Már kifizettük a jegyet, és nem hinném hogy megengednék hogy otthon maradjak.
2017. dec. 12. 16:55
4/14 anonim válasza:
Nagy tampon betéttel, én is így dolgozom, fehérben, kórházban.
Ha át is ázik a tampon akkor sem lökéshullámszerűem érkezik a vér, amikor felállsz.
2017. dec. 12. 16:58
5/14 A kérdező kommentje:
Lehet akkor én is így fogom, remélem nem történik majd semmi.
2017. dec. 12. 17:02
6/14 anonim válasza:
Mindenképp menj el mosdóba a színdarab előtt vagy legalábbis indulás előtt, és tegyél új betétet. Aztán az előadás után is menj el egy mosdóba, a színháznál vagy máshol. Néhány órát máskor is kibírsz csere nélkül, nem hagynám ki emiatt az előadást. De amiatt se aggódj, ha egy női wc-ben valaki meghallaná, hogy betétet cserélsz, ez teljesen természetes, semmi ciki nincs benne, nyugodtan állj be a sorba a színháznál is. Ez lehet buta kérdés, de előadás közben nem lehet wc-re menni? Olyankor biztos nem annyira nagy a sor.
2017. dec. 12. 17:04
7/14 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsot.
Nem hinném, hogy ki lehet menni a darab közben, de ha lehetne is, a tanár akkor is bent tartana.
És nem hinném, hogy megtalálnám a helyemet, mivel nem pici ez a színház.
2017. dec. 12. 17:19
8/14 anonim válasza:
A színházakban általában pirosak a székek
2017. dec. 12. 17:29
9/14 anonim válasza:
Én is a tampon+betét kombinációt ajánlom. Ha dolgozni fogsz, akkor sem maradhatsz otthon emiatt. Tudom, milyen kellemetlen, de meg kell oldani.
2017. dec. 12. 17:36
10/14 anonim válasza:
Ha hosszú a darab, akkor valószínű két felvonásos, így a szünetben lesz lehetőséged elmenni mosdóba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!