Hogy kell szeretni magam?
Miben nyilvánulna ez meg? Mindig mondják, hogy szeresd magad. De hogy? Hogy kell szeretno magam?
Ronda vagyok, és tehetségtelen.
Elöször is nézz bele a tükörbe, és gondold végig magadat.
Keress 5 olyan dolgot ami a legjobb benned. Ès 5 olyan dolgot ami a legrosszabb.
pl.: a legjobbak: szép fényes hajam van, az iskolában töriböl 5-s vagyok, sok barátnöm van, anyukámékkal jó a kapcsolatom, nincsen nagy orrom,
legrosszabbak: a frizurám botrányos(pedig a hajam szép), matekböl 2-s vagyok, a fiukkal nem jövök ki, a bátyámat utálom, a füleim elállnak...
Ès próbáld ezt a listát mindig változtatni. Pl a szép fényes hajadbol csinálj egy szép frizurát... a füleidet takard el, és matekbol tanulj többet. Anyukádnak mond el, hogy a bátyádat utálod...
Vagy is ne keseredj el, csak tegyél az ellen amiben gyengének érzed magad. Ès ne akarj tökéletes lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!