Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Akik nem tudnak vagy nem...

Akik nem tudnak vagy nem bírnak egyedül élni, azok számítanak igazán életképtelennek?

Figyelt kérdés

Körül nézek és kb az a természetes hogy mindig van az embernek valakije, engem sokan támadnak mert 25 évesen egyszer találkozgattam egy csajjal még gimi alatt, mondjuk azon kívül hogy jó csaj volt, nem érne annyit ma hogy egy fedél alatt éljek vele.

Másrészt nincs kedvem senki után futni.

Az öregebbek el sem akarják fogadni, hogy nem foglalkozok senkivel, szerintük nem élet az hogy magamért vagyok, szerencsére keresek annyit mint más családban 2 fő.

Vannak primitívebb ismerőseim is, akik csak annyit kérdeznek sose akarsz baszni senkivel? Szerintem ez megint magyar sajátosság, hogy a cigányokon kívül már a magyarnak is ez az egy dolog számít, ami miatt "nőt" tartanak.

2017. dec. 11. 17:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem meg pont az az életképesebb aki egyedül is képes boldogulni. De még a jövedelem illetve a megélhetés előteremtése tekintetében is az az életképesebb, aki például akár otthoni tevékenységből egyedül is képes előteremteni a megélhetését. Nem pedig egy munkahelyen elvegyülve a tömeg közt.

Az engem is zavarni szokott amit írtál hogy a magyar mentalitás az hogy valaki szaporodott-e sokat. És főleg olyanoktól szoktam hallani akik nem az intelligencia vagy az igényesség csúcsán állnak és ezért nekik közömbös az hogy nincs itt még valódi nyugati demokrácia, tehát a családalapítás egyik fontos feltétele.

Márpedig az értelmesebb, tanultabb, igényesebb embereknek nem csak az kell hogy lyuk legyen és ne legyen benne darázs. Hanem megfelelő haza is kell, a hazában meg megfelelő társadalmi státusz. Az Nem haza amiben a csaló olyan jól él hogy el sem bírja a pénzét költeni, aki meg tisztességesen dolgozik, diplomát szerzett vagy vállalkozik, azoknak meg az albérlet kifizetése is gondot jelent legtöbbször.

2017. dec. 11. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Ez a normális a mai fiataloknál senki nem akkar egy ilyen társadalmat épiteni.Régen a gazdagnak nem vol 20 lakása és rengeteg pénze amivel nem adózot.Ki akkarna gyereket amikor háboru közeledik az is kérdéses hogy, 2020 egyáltalán lesz ország seregünk sincs csak mészárosaink vannak.
2017. dec. 11. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!