Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Napi egy-két tábla csoki kevés?

Napi egy-két tábla csoki kevés?

Figyelt kérdés
Párom minden este megeszik egy tábla csokit. Aggódok az egészségéért ezért szóltam neki nem kellene minden este ennyit enni mert cukorbeteggé is válhat. Ő meg hogy nem, naponta egy-két tábla is kevés.
2017. dec. 8. 19:38
 1/8 anonim ***** válasza:
70%
Havi 1-2 tábla se kevés, nem hogy napi.
2017. dec. 8. 19:39
 2/8 anonim ***** válasza:
79%

Rengeteg, én egy hónap alatt nem eszek meg egy táblát, nem naponta.

Nincs valami lelki problémája?

2017. dec. 8. 19:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Én is napi szinten nassolok és nem tapasztaltam semmilyen negatív hatást, igaz soha nem nyomok be egy táblányi csokit, abból lehet vissza kéne venni egy kicsit.
2017. dec. 8. 19:40
 4/8 anonim ***** válasza:
Az a lényeg, hogy túlsúlyos vagy sem.
2017. dec. 8. 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
Hát, megágyaz ezzel a cukorbetegségnek és az elhízásnak is, pláne, ha este eszi. Nem normális mennyiség semmiképp. 1 tábla csoki kalóriatartalma egy kisétkezésé is lehet (400-600 kcal, ez olyan egy-másfél óra biciklizés kb), a cukortartalomról nem is beszélve. Nem egészséges szokás.
2017. dec. 8. 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:
71%

Én évekig ettem napi egy tábla fekete csokit (ilyen 50% körülit), aztán rájöttem, hogy valószínű mellékvese fáradtságom lehet (főleg e miatt) és egy időre abbahagytam, aztán meg visszább vettem belőle

ha tejcsokiból eszik 1-2 táblát, az tényleg rövid út a cukorbetegséghez

2017. dec. 8. 19:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Sok. Nem lesz rövid út a cukorbetegséghez, de majd 50 évesen elkezd hízni, mikor már lustul a szervezet, aztán a zsír rakódik körbe a belső szervekre, utána meg jön a cukorbetegség, az érfalon a lerakódások, a magas vérnyomás és az ezekkel járó minden gond... A cukorbetegség sose volt rövid távú, nem tudom ezt honnan szülte meg akárki is, az mindig hosszú távon alakul ki. Akinek rövid távon ki tud alakulni, az hajlam, neki akkor is lesz ha fényképen se látna csokit soha. Csak valaki sikeresen elterjesztette ezt az urban legendet a neten.

Ne zabáljon ennyi csokit.

2017. dec. 8. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha töményebb étcsoki, az meg székrekedést okoz, de alapból az 1-2 tábla az sok.
2017. dec. 8. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!