14eves vagyok és kB 175centi Valahogy megszeretnem állítani, hogy lehetséges ez? (hogy ilyen magas eléggé zavar is! )
Ez engem eléggé is zavar, meddig fogok kB nőni vagy hány centi leszek
Válaszokat előre is köszönöm!
Ki számít ma Magyarországon magas fiúnak??? 181cm+???
Kevés nevetségesebb és szánalmasabb dolog van annál, amikor egy csaj egy mellkassal beszélget...!
Magas fiúk a !!!magas csajoknak!!! """vonzóak"""!
Azért írtam a vonzót így, mert megnézik a telodat, kocsidat, fizetésedet, bankkartyadat, milyen állásban dolgozol stb...és miután egyik nem stimmel elküldenek azzal, hogy -nem vagy magas-...
De ha minden stimmel, akkor leszarja azt is ha egymagas veled.
A VICC, HOGY EZ NEM VICC!!!
De a te korodban más a helyzet. Vannak ezek a komplexusos csajok, akiknek mindenképp kell egy trófea. Amit lehet mutogatni. Mindegy, hogy pálcikaember, akit a szél elfúj, de a lényeg, hogy legyen magas! Na ez most lecseng majd buszoneves kör elején, utána ezt a szerepet átveszi a fent említett egzisztencia.
Ott már nem érdekel a magasság, max. a csajt is akkor érdekli, hogy ha alacsonyabb vagy nála alapból.
Eminem 173, Lewis Hamiton 174, Justin Bieber 175, Jason Statham 174, Kimi Raikönnen 175, Sebastían Vettel 175, Tom Cruise 170!
Csak néhány példát leírtam, akikért a csajok meghibbannak, megőrülnek, mit meg nem tennének értük, és láss csodát!
Kb. Ennyit is ér a magasság! Ez a magassagosdi csak egy kamuduma, és ne ezzel legyél elfoglalva. Ezt fentről határozzák meg és nem te döntöd el mennyit fogsz nőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!