Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 14eves vagyok és kB 175centi...

14eves vagyok és kB 175centi Valahogy megszeretnem állítani, hogy lehetséges ez? (hogy ilyen magas eléggé zavar is! )

Figyelt kérdés

Ez engem eléggé is zavar, meddig fogok kB nőni vagy hány centi leszek

Válaszokat előre is köszönöm!

2017. dec. 4. 19:46
1 2
 11/15 anonim válasza:
Ne akard megállítani mert amúgy nem is tudod :D Örülj neki, hidd el később rájössz.
2017. dec. 4. 22:34
 12/15 anonim ***** válasza:
A testmagasság, 11-16 éves kor között nő a leginkább, szóval, alighanem fogsz még nőni. Próbáld elfogadni, mert tenni, úgysem tudsz ellene.
2017. dec. 5. 20:40
 13/15 anonim ***** válasza:

Ki számít ma Magyarországon magas fiúnak??? 181cm+???

Kevés nevetségesebb és szánalmasabb dolog van annál, amikor egy csaj egy mellkassal beszélget...!

Magas fiúk a !!!magas csajoknak!!! """vonzóak"""!

Azért írtam a vonzót így, mert megnézik a telodat, kocsidat, fizetésedet, bankkartyadat, milyen állásban dolgozol stb...és miután egyik nem stimmel elküldenek azzal, hogy -nem vagy magas-...

De ha minden stimmel, akkor leszarja azt is ha egymagas veled.

A VICC, HOGY EZ NEM VICC!!!

De a te korodban más a helyzet. Vannak ezek a komplexusos csajok, akiknek mindenképp kell egy trófea. Amit lehet mutogatni. Mindegy, hogy pálcikaember, akit a szél elfúj, de a lényeg, hogy legyen magas! Na ez most lecseng majd buszoneves kör elején, utána ezt a szerepet átveszi a fent említett egzisztencia.

Ott már nem érdekel a magasság, max. a csajt is akkor érdekli, hogy ha alacsonyabb vagy nála alapból.

Eminem 173, Lewis Hamiton 174, Justin Bieber 175, Jason Statham 174, Kimi Raikönnen 175, Sebastían Vettel 175, Tom Cruise 170!

Csak néhány példát leírtam, akikért a csajok meghibbannak, megőrülnek, mit meg nem tennének értük, és láss csodát!

Kb. Ennyit is ér a magasság! Ez a magassagosdi csak egy kamuduma, és ne ezzel legyél elfoglalva. Ezt fentről határozzák meg és nem te döntöd el mennyit fogsz nőni!

2017. dec. 5. 22:16
 14/15 anonim ***** válasza:
#Buszoneves kör# meg huszonéves kor lenne, csak autocorrect be van kapcsolva.
2017. dec. 5. 22:19
 15/15 anonim ***** válasza:
Azt írja, hogy a magas fiúk a legvonzóbbak, a másik 175-re azt írja alacsony, de ha megjelenne Justin Bieber, ezek a típusú kislányok sikítoznának meg térdelnének le... :DDDDD fura egy világ!
2017. dec. 5. 23:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!