Veletek is előfordult már hogy azért nem köszöntetek valakinek mert féltetek hogy nem köszön vissza?
Nekem volt néhánya olyan tanárom akik iskolán kívül nem köszöntek,úgy tettek mintha nem is regisztrálnának-nem értem miért...Vagy az egyetemn volt olyan asszisztensnő aki még az elején kioktatott bennünket,hogy neki a folyosón nehogy sziát vagy hellót köszönjünk,meg tanárnőnek szólitsuk,aztán ő volt az aki nem köszönt vissza.A városban,buszon se regisztrált senkit.
A fogdokinőmmel voltam gondban,hogy köszönjek-e neki,nem veszi-e úgy,hogy haverkodni akarok vele ha köszönök, de ő megoldotta a dilemmámat.Már messziről regisztrált,mosolyogott így a köszönés már nem volt kérdés.Néha pár szót is váltunk egymással.Számomra ilyen egy művelt ember.Az említett tanárok esetében nem tudom mi volt a probléma.Valószínűleg olyan nagy valakinek érezték magukat,hogy a halandó földi embert észre se akarták venni.De az az érdekes az egészben,hogy órákon,előadásokon ezek a tanárok korrektek voltak.
Jó ég, ettől a "regisztrálás"-tól a hideg ráz :D
Ha már egyetemet végeztél, legalább próbáld ne az egyetlen megjegyzett kifejezést villogtatni...
Nem mellesleg talán - TALÁN - előfordulhat, hogy szerencsétlen tanár nem bír annyi fejet megjegyezni, ahány diákja van, hogy még azt utcán is őket lesse?
12-es: Lehet, hogy nem vagy szimpatikus a tanáraidnak, mert túl sokat használod - és nem is teljesen helytállóan - a "regisztrál" szót. A fogorvosnál tátott szájjal nem volt erre lehetőséged, így ott nem váltottál ki ellenszenvet. :))
(Bocsi!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!