Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Szerintetek kínos lett mára...

Szerintetek kínos lett mára rappeléssel próbálkozni?

Figyelt kérdés

(gimnazista végzős fiú vagyok)

Szeretek verseket/rapszövegeket írogatni, -illetve instrumentalokat is készítek, bár azokhoz nincs türelmem, tehát azok szigorúan csak poénból készülnek-, most jutottam el arra a szintre, hogy sikerült egy viszonylag felvállalható szöveget írnom és szeretném felvenni, felrakni Youtubera. De előre félek, mert bár korábban is raktam már fel egy csomó videós-zenés próbálkozásomat és látták is az ismerőseim, de mindegyiken egyértelműen látszott, hogy csak poén, tehát nem komolyan készült, és egyiken sem vállaltam fel egyértelműen a nevem/hangom/arcom.

Viszont most egy "komoly" dolgot tennék fel, ráadásul a saját hangommal. Személyes érzelmekről szól, és mivel én egy alapból csendes, barátságos, szelíd srácként vagyok ismerve, a szövegben pedig "kiélem" azokat a dolgokat, amiket visszatartok, ezért könnyen meglehet, hogy nevetségessé, szánalmassá válik az egész.

2017. dec. 3. 10:06
 1/8 anonim ***** válasza:
16%
Ott válik nevetségessé és szánalmassá, hogy "rapperként" titulálod magad, miközben érzelmekről akarsz írni meg "rappelni"! A rap nem ez a műfaj! Nehogy nekem itt nyálgép legyél! Nem jó így kezdeni!
2017. dec. 3. 10:15
 2/8 anonim ***** válasza:
30%

Saját véleményem az,hogy a rap egy komolytalan,nevetséges műfaj.Nyomorult csóró,de főleg akaratgyenge,általában feketék által művelt műfaj,ami az önsajnáltatásból,az élet nagy "frankómegmondásaiból" áll,az előadó meg meg van győződve arról,hogy milyen igaza van.

Szerintem egy utcatöltelék stílus az egész.

Ez az én véleményem,elnézést ha valaki nem így látja.

2017. dec. 3. 10:19
 3/8 A kérdező kommentje:

Már az elején elbukik az érvelésed... én soha-sehol nem tituláltam magam rappernek.. :D

Én nem így látom, de érdekes ez a vélemény is, köszi, hogy leírtad!

2017. dec. 3. 10:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálkozni lehet, aztán a többit bízd a közönségre, csak ne indulj tehetségkutatón, mert azok nem a tehetségről szólnak. Arra készülj fel, hogy lesz, akinek nem fog tetszeni, mert eleve nem kedveli a műfajt. Nincs ezzel semmi baj. Én sem szeretek minden zenei műfajt, például az elvont jazz elálmosít. De nem bántok ezzel senkit, csak nem hallgatok olyan zenét tartósan, és nem járok olyan koncertre. :-)

De mindenképpen tanácsolom, hogy legyen B terved, ne a zenéből akarj megélni, ez maradjon egy olyan hobbi, amit szeretsz csinálni.

2017. dec. 3. 10:40
 5/8 A kérdező kommentje:

Jajj, eszemben sincs ebből megélni, vagy tehetségkutatózni. :D

Mindössze szeretek írni és örülnék, ha esetleg mások is meghallgatnák.

Köszi.

2017. dec. 3. 10:53
 6/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem szerencses ebben a mufajban egy erzelmes szammal inditani, de ha valoban igenyesen megcsinalod es rendelkezel egy kis onkritikaval, akkor miert ne. Nincs evvel semmi baj. Sokan probalkoznak ilyenekkel, csak max sosem merik megmutatni senkinek. Nyugodtan vagj bele, mit veszithetsz?
2017. dec. 3. 15:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak ne legyél nyálgép, kérlek, könyörögöm, CSAK AZT NE!!!
2017. dec. 3. 17:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyugodtan lehet érzelmes tartalommal is próbálkozni akár ebben a műfajban is, miért ne?

Ez is olyan:

[link]

Ha esetleg nem ugrik be, melyik, akkor itt van:

https://www.youtube.com/watch?v=mM0-ZU8njdo

Ha jól emlékszem, valakinek az emlékére csinálták meg.

2017. dec. 3. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!