Ügyetlenség/értetlenség fejlesztése?
Egyszerűen nagyon utálom hogy ilyen vagyok, és másokat is borzasztóan idegesít a lassú felfogóképességem. Nekem mindig legalább kétszer el kell magyarázni hogy mit kell csinálnom. Igazából legtöbbször elsőre mindent megértek, de aztán azt rosszul csinálom meg, és így nagyon könnyen felidegesítek mindenkit. Nagyon rosszul esik hogy másoknak kellemetlenséget okozok, de nem tehetek róla :( Ráadásul elég halkan beszélek, és ez is biztos frusztráló lehet. Rossz látni hogy a korombeliek milyen önállóak már most, míg én a telefont nem merem felvenni, vagy az orvoshoz egyedül elmenni. Sportolni már elkezdtem (túlsúlyos vagyok), de sajnos ez ilyen szempontból nem segített. Próbálom mindenkivel megszerettetni magam, mindig mosolygok, és mindenkinek odaadom a sulis jegyzeteimet, és a házit, talán így tudom kompenzálni a gyengeségeimet. Jövőre érettségizek, és jövőre egyetem, úgyhogy muszáj változtatnom, mert rettegek tőle hogy 20 éves koromra már egy besavanyodott, kiégett lány leszek, aki elhanyagolja magát, és soha sem mosolyog. Mit tudok tenni? Vannak gyakorlatok ügyesség/felfogóképesség fejlesztésére?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!