Melyiket választanátok?
Figyelt kérdés
Ha valamelyik mellett döntenetek kellene, melyik lenne az? Másoknak megfelesz de te utálod magad. Mások utálnak téged azért amilyen vagy,de te szereted magad.2017. dec. 1. 10:27
1/6 anonim válasza:
Egyértelműen a második. Az első esetben sose leszel boldog.
2/6 anonim válasza:
Egyértelmű, hogy a 2., mert ilyen is vagyok. Szeretem magam, és nem akarok másoknak megfelelni. Ebben az a szép, hogy pont ezért szeretnek az emberek, mert van egyéniségem, nem egy szolgarobot vagyok. De még szebb, hogy ha utálnának, az sem érdekelne.
3/6 anonim válasza:
Masodik lennek, de az onszereteten tul megkeresnem az arany kozeputat, hogy masok is eltudjanak fogadni
4/6 anonim válasza:
Az elet nem csak fekete es feher ... sosem csak ket dolog kozott lehet valasztani, kiveve a terkepen.
5/6 anonim válasza:
Ez a kèrdès elèg gonosz. Erősíti az ellentèteket az emberekben. Talán valakivel el os feledteti, hogy nem csak ez a kettő lehetősège van. A A harmadik lehetősèg is adott. Megfelelek magamnak ès szeretnek mások.
6/6 anonim válasza:
Ha csak ez a két lehetőség lenne, akkor a másodikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!