Titeket mennyire bánt meg, ha itt gyakori kérdéseken beszól nektek valaki?
Engem csak azok tudnak idegesíteni, akik a kérdéshez nem tudnak hozzászólni, csak a többieket bírálják saját stílusukban, "ez hülyeség, ez butaság, ez baromság, stb."
Na, ők a tahók!
Rosszindulatú trollokkal nem foglalkozom, hanem egyből jelentem a választ és töröltetem.
Az jobban zavar, ha valakit értelmesebbikjének ítélek, és félreértelmezi a kérdésem, az alapján szól be. Volt arra példa, hogy kimagyaráztam, az illető elfogadta, hogy igazam van és ő tévedett.
De a magam részéről ilyenkor NAGYON FONTOSNAK tartom, hogy ne húzzam fel magam, mert azzal nem megyek semmire.
Egyrészt nincs értelme, hogy itteni írkálmányok miatt mérgelődjek, másrészt nem éri meg így vitatkozni, mert csak provokálod a többieket, sértődött szövegek helyett fontos, hogy inkább nyugodt hangnemben közöld, ha valami félreértés van. Előfordul, hogy nem rossz szándékkal szólnak be, hanem valamit félreértettek és rosszul jött le a szövegből.
Velem is előfordult az, hogy negatívan értelmeztem valamit, amikor kitisztázodott, akkor elnézést kértem.
Engem az is zavar, amikor a kérdezõ szól be, mert nem olyan válaszokat kapott, amilyent elvárt volna.
Többször látom frusztrált kérdezõknél, hogy normális stílusban, õszintén válaszolnak a kérdésére, amire feldühödik és elkezdi játszani az áldozatot, amiért nem adtak igazat neki egy témában, és ezt bántásnak vette.
Nagyon megvisel. Nem is merek irni, felek hogy az agressziv kisgyerekek letamadnak az ertelmetlen hisztijukkel.
Nevetek, szeretek "vitatkozni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!