Miért viselkedik undorítóan a legtöbb ember? 18/L
Figyelt kérdés
2017. nov. 28. 19:01
1/9 A kérdező kommentje:
Bele kell taposni a gyengébbe, haszon kapcsolatok majdnem mindenhol, a cél a másik kihasználása 100%-osan, barátok elhanyagolása újak miatt, megcsalások, lopás, ölés stb.. Mire jó ez?
2017. nov. 28. 19:02
2/9 anonim válasza:
ez a dolog is elég demokratikus. mivel a legtöbb ember ilyen, ez az elvárás.
igazából mindenki kissé ellenséges a másikkal szemben, csak egyrészt saját magunkon nem vesszük észre, másrészt a mértéke is eltérhet.
3/9 A kérdező kommentje:
Mindenkihez próbálok mindig pozitívan hozzáállni viszont a legtöbb ember 1 csalódás számomra. Én sem vagyok hibátlan,de vannak dolgok amiket én soha nem tennék meg mással amit ők velem. Egy idő után az ember már ugyanolyan lesz ....
2017. nov. 28. 19:06
4/9 anonim válasza:
Neked más az értékrended mint nekik. Amúgy nem olyan a legtöbb ember de elég sokan vannak és néhány csalódás után az ember hajlamos másként látni a világot, felnagyítani a problémát! Örülj neki hogy te "különb" vagy másoknál ilyen értelemben. Szeretném hinni magamról hogy én is úgy gondolkodok ahogy te. Nem vagyok szent de vannak dolgom amire nem lennék hajlandó (amire sokan igen) hogy előnyökhöz jussanak.
5/9 anonim válasza:
azért mert mindent következmények nélkül meg lehet tenni
6/9 anonim válasza:
Mivel voltam a másik oldalon és sajnos nem volt egy boldog történet.
7/9 anonim válasza:
Mert az ember, alapvetően önző. Nem mindenki, de azért a nagy többséget csak a saját érdekei vezérlik és sokan, ezekért minden további nélkül átgázolnak másokon.
8/9 anonim válasza:
Nem lehet h nagyon össze akarsz barátkozni mindenkivel?
Én alapból semlegesen állok az emberekhez de ha úgy adódik akkor pozitívan. Nem szokott gondom lenni a legtöbb emberrel. Nyilván vannak sheggfejek is akiket félholtra vernék egy lapáttal. :D
9/9 anonim válasza:
Szerintem a filmek, sorozatok nézése is tehet erről, meg az általános rideg mindennapok, amik frusztrálttá teszik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!