Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Erre felkapjátok a fejetek?

Erre felkapjátok a fejetek?

Figyelt kérdés

Ha mondjuk vmit csináltok otthon és megszólal a telefon hogy értesítés érkezett. Megnézitek rögtön ki írt és mit, vagy legyintetek hogy ahh most nem érdekel?

És ha mondjuk látjátok hogy valaki írt akkor szoktátok azt csinálni hogy csak előnézetből meglesitek de nem nyitjátok meg (azért hogy a másik ne lássa hogy megnéztétek)?

2017. nov. 27. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
46%
Olyan is van, hogy egy hètig meg se nèzem a messengert ès fent sem vagyok rajta. A facebook alkalmazást az "agymosós vègtelen post folyót" van, hogy 3 hónapig meg sem nèzem. Nincs twitterem nincs instagrammom, nem nèzek tvt nem hallgatok rádiót. Na ilyenkor mivan? Ti ebbe beledöglenètek. Önkènt hagytam abba ugyanúgy csináltam ahogy ti 0-24 de rájöttem, hogy akaratgyenge könnyen manipulálható szellemi hulladèkká teszi az embert.
2017. nov. 27. 22:39
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
általában igen
2017. nov. 27. 22:42
 3/9 anonim ***** válasza:

Az értesítéseket 5 perc alatt kikapcsoltam, mert azt hittem agyfaszt kapok hogy minden csoportbejegyzéshez pityeg.

Az üzit azt valóban szoktam így nézni, s van hogy órákkal vagy napokkal később válaszolok csak. Attól függ ki és mit ír.

2017. nov. 27. 22:49
 4/9 anonim ***** válasza:

Csoportot nem szoktam nézni csak ha épp kedvem tartja. Privátot amint tudom megnézem. Válaszolni nem mindig rögtön válaszolok, attól függ milyen fontos.

Előnézetes trükköt igen, szoktam csinálni.

2017. nov. 27. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
57%

Én mostanában töröltem le az összes közösségi média appot, de korábban sem ugrottam azonnal, ha jött valami értesítés. Most már ha pittyeg, tudom hogy vagy email jött, vagy pedig egy emlékeztető, amit korábban beállítottam, ezek pedig fontosak. Minden más várhat.

Manapság az a tendencia, hogy az embernek elérhetőnek kell lennie a nap 24 órájában, ha nem válaszolsz 5 másodpercen belül, a másik felháborodik, mégis mi tart ennyi ideig...

Ha megfigyeled, minden közösségi média határtalan, facebook, twitter, youtube, akármeddig tekersz lefele, mindig behoz valami újat, sosincs vége. Ezek direkt úgy lettek tervezve, hogy minél több időt tölts rajtuk.

2017. nov. 27. 23:26
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem szoktam azonnal, ha hallom csippant a telo akkor általában mikor legközelebb amúgy is szükség van rá meglesem, nems zoktam csak azért nézegetni.
2017. nov. 28. 01:21
 7/9 anonim ***** válasza:

1, Igen, egyből megnézem;

2, Nem, teljesen ránézek.

2017. nov. 28. 07:25
 8/9 anonim ***** válasza:

Attól függ, mit csinálok épp, milyen kedvem van. Ha épp pörgök, akkor felkapom a telefont, megnyitom az üzenetet, válaszolok.

Ha éppen "dögöljön meg mindenki" hangulatban vagyok, akkor a telefont csak ismeretlen számnak veszem fel (akiről tudom, hogy nem azért hív, hogy elmesélje, milyen kabátot nézett ki a H&M-ben), az ilyen embereknél, vagy ismeretlen számnál csak nézem a telefont, ahogy csörög, a messengeres üzenetet meg lehúzom állapotsoron (az én telefonomon el lehet így olvasni :P), és ha fontos (munkaügyben kérnek segítséget még benn lévő kollégák pl.), akkor válaszolok, ha nem, akkor meg félreteszem addig, amíg nem lesz jobb kedvem megnézni.

2017. nov. 28. 23:18
 9/9 anonim ***** válasza:
*csak ismerős számnak veszem fel
2017. nov. 28. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!