Ez jó cselekedet?
Az van ,hogy van az egyik barátom,legyen Máté aki csinált egy videót a fütyköséről (azért írom ilyen szépen h le ne tiltsák),és Máté ezt a videót megmutatta egy másik barátunknak,legyen Viktor.És Máté azt mondta,hogy én vagyok azon a videón.És most Viktor teljesen lenéz engem,és megvet,azt mondja,hogy nem gondolta volna rólam,holott én semmit sem csináltam,és Máté csak viccelődni szeretett volna.Megkért ,hogy ne mondjam el neki,hogy ő van azon a videón.De így meg azt hiszi ,lehet ,hogy már hiszik,mert elmondta pár embernek,hogy én vagyok a videón.És én nem akarom Mátét beköpni,inkább szenvedek én aki semmit sem csinált csak ,hogy neki jó legyen mert a barátom.Inkább én leszek az aki a hazugságban marad és nem mondom el senkinek ,hogy mi is az igazság,had higgyenek azt amik akarnak.PONT
Ez jó cselekedet,tulajdonság?
Mi a jó?
Hogy engeded hogy szétszivassanak, megalázzanak, és te meg támogatod is azt aki hazugságot mondott, és gyűlöletet keltett?
Beteg vagy.
aki a videót csinálta ő a hibás, és ő téged simán bajba kevert, nem sajnált téged. Megérdemli, és te is megérdemled, hogy tisztázd magad. Ne hagyd, hogy átgázoljanak rajtad.
És nem, nem jócselekedet, hanem balekság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!