Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nagyon depressziós vagyok,...

Nagyon depressziós vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Az orvos lehetőségét szeretném kilőni. Nagyon sok orvosnál voltam, mind csak különböző gyógyszereket írt fel, amik még rosszabbá tették az életem, nem akarok gyógyszert szedni. Voltam pszichológusoknál is, ők is csak ott kötöttek ki, hogy nincs különösebb bajom, csak szedjem a gyógyszereket. Tönkrementem, tönkrement az életem, nem tudok tanulni, nincs munkám, nincs pénzem, elhagytak a barátaim, a családom is bánt ezek miatt, szégyellnek, semmibe vesznek. Semmit sem akarok az életemmel kezdeni, nagyon elgyengültem, kétségbe vagyok esve és félek. Sokat gondolok arra, hogy nem akarok itt lenni. Dühkitöréseim vannak, majd mikor lenyugszom ki sem kelek az ágyból. Nem merek kimenni, félek az emberektől, úgy érzem nem számíthatok senkire, és nem is akarok ilyenekkel terhelni senkit. Igazából nem tudom, erre milyen választ várok, annyi ilyen nyavalygós kérdés van és senki sem segíthet rajtam magamon kívül, de félek, hiszen így nem akarom leélni az életem.

2017. nov. 25. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

miért vagy depressziós? mi az oka?

és mit csinálsz egész nap?

én is pár évig az voltam, én szerencsére pontosan tudtam az okot és az utat is a kijutáshoz, csak nem mertem meglépni, de csak sikerült :)

neked is van remény, de lehet elég rögös út vezet a megoldáshoz, erősnek kell lenned és akarnod kell a javulást!

2017. nov. 25. 19:03
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

A sokadik siránkozó vagy. Nincs semmi bajod, unatkozol.

Ha nincs munkád, keress. Ha diák vagy, tanulj. Otthon fekszel és hisztizel? Elég szánalmas, nem csoda, h tele van veled mindenkinek a bakancsa.

2017. nov. 25. 19:11
 3/7 anonim ***** válasza:
Keress egy társat, együtt könyebb.Vagy barátkozz, esetleg olyanokkal, akik hasonló helyzetben vannak és megértenek.Semmiképp ne gubózz be otthon, mert akkor tényleg nem lesz jobb.
2017. nov. 25. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Legyen egy kutyád, gondoskodj róla és szeresd. Ő majd rendszert visz az életedbe, szeretet ad, megmozgat és kimozdít, célt ad az életednek. Próbáld meg, hátha.
2017. nov. 25. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha gondolod rámírhatsz és elolvasom mi bánt.

Ez egy harc, amit ha most ha feladsz kimaradsz a lehetőségekből, most vagy itt, most vagy ezen a Földön, nem kell egyedül csinálnod, itt vagyunk egymásnak, ezért vagyunk emberek.

Minden rendben lesz.

2017. nov. 25. 19:43
 6/7 anonim ***** válasza:
90%

Első fontos dolog, ha egészséges vagy fizikálisan, akkor az az élet egyik fele.A másik a belsőd, amit céljaiddal rendezhetsz, de azt neked kell akarnod-tenned.

Telepíts olyan dolgokat-tevékenységeket-embereket életedbe, amelyeket szeretsz s egyenesben leszel.

A séta megnyugtat az erdőben, akkor eljársz sétálni.Találkozol olyanokkal, akik szintén szeretnek sétálni s beszélgettek...stb.

Lassan állj fel s csináld, kovácsold életedet, mert állva csak túlgondolod az egyszerű s szép dolgokat az élvezésük helyett s itt írsz ilyeneket.

2017. nov. 25. 20:23
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Azok, akik depressziósok bárcsak Szomáliában nőttek volna fel...

Elkezdenék értékelni a dolgokat legalább.

2017. nov. 26. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!