Nagyon depressziós vagyok, mit tehetnék?
miért vagy depressziós? mi az oka?
és mit csinálsz egész nap?
én is pár évig az voltam, én szerencsére pontosan tudtam az okot és az utat is a kijutáshoz, csak nem mertem meglépni, de csak sikerült :)
neked is van remény, de lehet elég rögös út vezet a megoldáshoz, erősnek kell lenned és akarnod kell a javulást!
A sokadik siránkozó vagy. Nincs semmi bajod, unatkozol.
Ha nincs munkád, keress. Ha diák vagy, tanulj. Otthon fekszel és hisztizel? Elég szánalmas, nem csoda, h tele van veled mindenkinek a bakancsa.
Ha gondolod rámírhatsz és elolvasom mi bánt.
Ez egy harc, amit ha most ha feladsz kimaradsz a lehetőségekből, most vagy itt, most vagy ezen a Földön, nem kell egyedül csinálnod, itt vagyunk egymásnak, ezért vagyunk emberek.
Minden rendben lesz.
Első fontos dolog, ha egészséges vagy fizikálisan, akkor az az élet egyik fele.A másik a belsőd, amit céljaiddal rendezhetsz, de azt neked kell akarnod-tenned.
Telepíts olyan dolgokat-tevékenységeket-embereket életedbe, amelyeket szeretsz s egyenesben leszel.
A séta megnyugtat az erdőben, akkor eljársz sétálni.Találkozol olyanokkal, akik szintén szeretnek sétálni s beszélgettek...stb.
Lassan állj fel s csináld, kovácsold életedet, mert állva csak túlgondolod az egyszerű s szép dolgokat az élvezésük helyett s itt írsz ilyeneket.
Azok, akik depressziósok bárcsak Szomáliában nőttek volna fel...
Elkezdenék értékelni a dolgokat legalább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!