Szerintetek én érzékeny (lelkű) vagyok, ha nem nagyon bírtam a budapesti Holokauszt múzeumot?
Aki járt már ott biztos tudja, hogy vannak abban a múzeumban elég borzasztó dolgok. A krematóriumos videót a narancssárga ötös teremben megnéztem, ám az utána jövő képeket és a legutolsó videót egyáltalán nem, csak a fejhallgató mesélt nekem pár szörnyűségről, ott majdnem elsírtam magam.
(Viszonyításképp: minden osztálytársam látta azokat, amikhez nekem nincs gyomrom.)
Én is sok szörnyűségen keresztül mentem 20 éves létemre és engem sem viselt meg ennyire Auschwitz. Pedig imott bent voltál a krematóriumban, nem videóról láttam... Ott volt a 2 tonna zsidóhaj, a barakok stb. Sok mindnet átvértékeltem.
Gyomrom is volt hozzá.
Gondolom a horror filmeket se bírod.
Szerintem nem értél meg még erre
'Szerintem a reakciód teljesen normális. A kiállítás célja pontosan az, hogy ezek a borzalmak soha ne ismétlődhessenek meg. Aki ezt közönyösen végig tudja nézni, az nem ember.'
Köszönjük kedves libsi "úr" remélem a melegek házasságát is tamogatod. Mesélj még kedves "felvilágosult" "barátom"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!