Ha egy üzletben vagytok, és jó zene van, ti is táncoltok? :D
Figyelt kérdés
Vagy nagyon ciki? Ma is így voltam, olyan jó kedvem lett. (Nem a karácsonyi feeling még, hanem a "rendes")2017. nov. 23. 09:58
11/14 A kérdező kommentje:
Végletes vagyok, vagy nagyon jó vagy nagyon rossz kedvű. De az ilyen zenés bevásárlóhelyeken jó :D Laza vagyok tényleg, nem nagyon szokott zavarni, mit hisznek mások. Van hogy érdekel, de nem befolyásol.
2017. nov. 23. 17:00
12/14 anonim válasza:
Egyedül nem nagyon, de társaságban nem zavartatom magamat. És ha hülyének néz egy vadidegen, akkor mi van? Úgysem találkozunk újra. Az sem érdekel, mit gondolnak rólam, amikor plüssállatokat simogatok és rendezgetek a polcokon.
13/14 anonim válasza:
Én biztos nem tenném, de ha te szereted, hát miért ne. :D Max pár ember furán néz, de szerintem totál mindegy, nem teszel vele semmi rosszat.
14/14 anonim válasza:
14 éves lány vagyok, és ha meghallok egy számot a rádióban, állandóan, de minden alkalommal táncolok :D a barátaim ilyenkor általában arrébb mennek, de örülök, hogy nem én vagyok az egyetlen aki ilyen :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!