Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van az ha egy lány már...

Tangatépő kérdése:

Miért van az ha egy lány már 5hónapja nem posztol semmit facebokkon de azelött 4naponta tette?

Figyelt kérdés

2017. nov. 19. 11:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
81%
Talán kevesebb a szabadideje.
2017. nov. 19. 11:12
 2/12 anonim ***** válasza:
81%
Talán nem kéne facebookon élni az életet. Annyi beszűkült agyú lény vana facebook hatása miatt mint ide lac házán.
2017. nov. 19. 11:16
 3/12 A kérdező kommentje:
Én se vagyok posztfüggö csak furcsa hogy nem posztol! Ideje lenne rá tuti mivel chaton fent van ugyan ugy!
2017. nov. 19. 11:31
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Megunta a facebookot. Én is meguntam, már kb. 5 éve nem frissítettem az adatlapomat. De sajnos továbbra is szükségem van a facebook fiókomra egyetemi dolgok miatt.
2017. nov. 19. 11:33
 5/12 anonim ***** válasza:
48%
talán megjött az esze
2017. nov. 19. 11:34
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Régebben en is posztolgattam, de kb senkit nem érdekelt. Azóta évente 1-2 képet rakok ki ha olyan esemény van. Profilkepet is 2 vagy 3 eve frissítettem utoljára.
2017. nov. 19. 11:40
 7/12 anonim ***** válasza:
82%

Csak. Megunta.

Nekem is van olyan ismerősöm, aki régebben naponta posztolt, aztán hónapokig semmi, mostanában úgy kéthetente.

2017. nov. 19. 11:48
 8/12 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok most már kb 2 éve meguntam a fbot.
2017. nov. 19. 12:02
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem Köszönöm a válaszokat =)
2017. nov. 19. 12:20
 10/12 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is elegem lett belőle. Én előtte sem voltam nagy poszter, igyekeztem tényleg csak érdekes képeket/írásokat megosztani, néha zenéket, inkább a többiek részéről kezdett eldurvulni a dolog. Folyamatosan jelölgettek be olyan emberek, akiket vagy egyáltalán nem ismertem, vagy csak látásból, vagy voltak közös ismerőseink.Nem 1-2, hanem több száz ilyen jelölt be, és az idióta barátnőimnek ezek mind az ismerőseik voltak, mert ugye nekik nagyon tetszett, hogy annyival több a lájkoló.

Egyszerűen beleuntam, nekem ez nem kell, hogy vadidegen emberek nézegessék a dolgaimat, meg azt lessem, hogy lájkolták e elegen a profilképemet... szánalmas az egész és mocskosul tönkretette az új generációt.

De mivel sajnos letörölni véglegesen nem lehet a profilt, csak inaktiválni, és sajnos a barátaim többségét már csak facebookon érem el, ezért üzenetváltásra még mindig ezt kell használnom.

Valószínűleg a lány ismerősöd is így van vele. Ha látod a chaten, akkor nem kell aggódnod érte, nem történt semmi baja, csak ráunt erre a borzalomra.

2017. nov. 19. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!