Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináljak ha valakihez...

Mit csináljak ha valakihez probalok nyitni de o nem akar velem bararkozni?

Figyelt kérdés
Az osztalyban van egy lany akivel sok kozos vonasunk van.Nagyon osszeakarok vele baratkozni.Neha beszelgetunk meg stb..neha o szolit meg neha en ot.Most meg van a suliba egy rajzszakkor, ahova o jar es gondoltam en is elkezdek jarni.De o nem orul neki annyira, nemtudom miert.(amugy az osztalyban mindig egyedul van, es mindenki utalja ot).Es ha beszelek vele mindig en szolitom meg, nagy ritkan o.Meg neha figyel engem.CSAK BARATSAGROL VAN SZO.Bementem rajzszakkorre megkerdezem h beulhetek-e melle o meg azt mondja hogy egyedul akar ulni, mikozbe eddig tok normalis volt.Most mit csinaljak vele?Mi lehet a baja?
2017. nov. 16. 14:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Látom, most besértődtél, tipikus. :-D Azt hiszed, pont rád van szüksége ahhoz, hogy jól érezze magát? Valószínűleg örülni fog, ha végre békén hagyod.
2017. nov. 16. 19:25
 12/13 A kérdező kommentje:

Nem is sertodtem meg.

En csak irtam h oke akk mostantol kezdve leszarom.

Ebbe mi a sertodes?

2017. nov. 16. 19:45
 13/13 anonim ***** válasza:

Nézd, ezt írtad, ez egyértelmű, ha nem akar veled barátkozni, akkor maradjon egyedül: "Oké, akkor mostantól kezdve nem szolok hozza sose, es maradjon egyedul. "

:-)

Legközelebb gondold át, mit írsz le, mielőtt leírod.

2017. nov. 16. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!