Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ti hova szoktatok nezni,...

Ti hova szoktatok nezni, amikor egy ember percekig beszel?

Figyelt kérdés
Ha sokan vagyunk nincs bajom mert akkor elveszek a tomegben. De ha ketten vagyunk es percekig beszel nem akarok elnezni mashova, mert azzal azt erezne hogy nem erdekel amit mond, pedig erdekel, csak zavarba jovok ha a szemebe nezek, hosszan es bologatok mint egy hulye. Es ilyenkor olyan zavarba tudok jonni hogy elkezdem torolgetni a szemem, neg elkapkodni a tekintetem, idonkent visszanezni...
2017. nov. 8. 14:57
 1/9 anonim ***** válasza:
a szemébe, de sokszor gondolatban telejsen máshol járok. általába naki percekig beszél nekem az a saját hangját szereti hallani és engem csa kdíszletnek használ, ilyenkor igyekszek minél hamarább kiszabadulni a szituból és otthagyni.
2017. nov. 8. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
Lényeges fontos eseteknél végig hallgatom és kiegészítem stb . Ostobaság vagy 50szer halott zagyvánál bulvár marhaságoknál kikapcsolok azt látom mozog a szája és ennyi . Van mikor a saját gondolataim a belső komentár pl látnád magad mennyire irigy és korlátolt vagy közben mentegetőzöl átlátszó hazugságokkal . De volt mikor azon filóztam szívesen lehajítanám egy toronyból vagy keresztül lőném a tagot .
2017. nov. 8. 15:10
 3/9 anonim ***** válasza:
32%
Ha nő, akkor a mellét!
2017. nov. 8. 15:20
 4/9 anonim ***** válasza:
Ha érdekel, amit mond, akkor bármerre is nézek, a fülem attól még nyitva van.Ha nem érdekel, akkor simán otthagyom a francba.Van pl kolléga, szomszéd, aki folyton karattyol, mindenféle érdektelen marhaságokról, be nem áll a szája, na az egyik fülemen ki, másikon be, simán arrébb megyek, hadd mondja tovább.És igen, mondja tovább akkor is...
2017. nov. 8. 15:23
 5/9 anonim ***** válasza:
A szemébe szoktam nézni,de néha egyáltalán nem jut el a fülemig,amit mond,csak bológatok és mosolygok.
2017. nov. 8. 15:38
 6/9 anonim ***** válasza:

Azért én tartom a szemkontaktust és szeretem érteni is amit mond a másik fél.

Azt hiszem jól kezelem a locsogó-fecsegő embereket is és a nagy arcokat" akik rettenthetetlenül kiállnak a butaságaik mellett.

Alapvetően nem nézek le és degredálok senkit,a belsőmben persze nyugtázom ki milyen és előfordul,hogy finoman és őszintén megmondom ha nincs igazuk.

Nem szoktak megharagudni,inkább meglepődnek.

Ha egy külsőte előnytelen emberrel beszélek hajlamos vagyok fürkészni rajta a pozitív dolgokat...-biztosan van rajta valami szép:)....

-Itt azért mosolyogtam mert régen egy tanárom szemléltem és a világon semmit nem találtam benne amit úgy szépre teremtett volna a teremtő'-végig mértem a lábáig...ó egy több színből varrott elegánsan laza bőrbakancsot viselt- hm tuti valódi bőr.

Megállapítottam,hogy az adott tanárúrnak szép a cipője.

2017. nov. 8. 17:12
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha kettesben percekig beszél, és nem a tanárom, vagy a főnököm, vagy az anyám, akkor leginkább az órámra szoktam nézni.
2017. nov. 8. 22:18
 8/9 A kérdező kommentje:
Konkretan fonokrol van szo.
2017. nov. 8. 23:10
 9/9 Metionin ***** válasza:
Ufótréningen nekem azt tanították, hogy a szemébe nézel, utána el, kis idő múlva újra a szemébe/arcára, mintegy emlékezteted a ránézésel, hogy még mindig figyelsz rá. Na a valóságban ez nálam úgy néz ki, hogy simán elnézek a feje mellett :D Rövid ideig tök szépen megy a szemkontaktus, de ha elnézek, már nehezebben tudok újra odanézni, így előbb utóbb a mellette elbámulok eset alakul ki.
2017. nov. 8. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!