Ha otthon vagy és nincs kéznél sörnyitó, milyen eszközökkel tudod kibontani az üveges sört?
Figyelt kérdés
Nem úgy értem a kérdést, hogy mi az, amivel elkezdesz próbálkozni ilyenkor, hanem mi az a bevált módszer, amivel ki szoktad ilyenkor nyitni a sört a sörnyitón kívül?2017. nov. 7. 20:55
11/20 anonim válasza:
Józanul általában többféle eszközzel lehet sört nyitni, de egy ideje már nem szoktunk üvegpalackos sört tartani otthon, én pedig nem is szeretem a sört, szóval eddig ilyesmire egyszersem szorultam még rá.
12/20 anonim válasza:
Jó, az bor volt. De akkor itt egy jó praktika hogy banánnal hogy nyithatod a sörödet:
13/20 anonim válasza:
én bármilyen peremen
|konyhapult, mosogató, lépcső kapaszkodó, könyvespolc, autó ajtó, raklap|
vagy tárggyal
|villáskulcs, olló, kés, villa, kanál, tányér, rekesz|
kinyitom mert nagyon bírom az ízét amellett, hogy nem vok alkesz
15/20 Shai-Hulud válasza:
Hogy kedves kollégámat idézzem: Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
16/20 anonim válasza:
Öngyújtó, bankkártya, asztallap, radiátor, összehajtott papír, konzervnyitó, kiskés, gyakorlatilag bármi :D
17/20 Metionin válasza:
Ajtókilincs, kulcs, bármilyen evőeszköz.
18/20 anonim válasza:
Én csak az ajtófélfával tudom kinyitni. Vagyis azon belül, azzal a lyukkal, amibe a zárnyelv megy.
Ha jobban belegondolok, lehet h ki tudom nyitni evőeszközzel is, de nem szoktam vele próbálkozni, mert elég béna nő vagyok. :D
19/20 anonim válasza:
Gyakorlatilag mindennel ki lehet nyitni ami legalább annyira kemény anyag,mint a kupak! Már bánom,de fiatalabb koromban a fogammal nyitottam az mindig nálam volt. :-)
20/20 anonim válasza:
Nálam az öngyujtó és a kulcs vált be leginkább (az asztal szélét sajnálom lepattintatni). De mivel nő vagyok, gyakran a velem lévő pasik nyitották ki – szemgödörrel (csak vicc).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!