Ki alszik plüssel felnőtt létére? 😊🐻🐰
Persze, még a hüvelykujjam is bekapom, úgy alszok...
Hallod, ideje felnőni.
33F
Nekem egy nagy plüssmacim van amit párnának használok.
24L
Én egy nagy oroszlánnal alszok c: Valamiért csak akkor tudok kényelmesen aludni, ha átölelem, illetve félig ráfekszek. De amúgy nem csak alvásnál veszem hasznát, amikor játszok a telefonomon, a hasamra fekszek és a fejemet a tarkójára fektetem, úgy normálisan látom a telefont is és nem zsibbad el se a nyakam, se a kezem XD Amikor tévézek, akkor meg a hátára rakom a fejem, mert úgy meg pont látom még a tévét, de nem fájdul meg a nyakam :D
19l
Én is a kedvenc plüssömmel alszom, sokkal megnyugtatóbb úgy aludnom, hogy átölelem :)
22/N
Nekem rengeteg plüssmacim van, elég gyakran van itt az ágyban alváskor is egy.
Amíg otthon laktam, addig rendszeresen volt 2-3-4 mellettem, de amióta a párommal élek, ez egy macira szorítkozott. Eleinte furcsa volt neki, de aztán néha a délutáni szunyáihoz ő is maga mellé rakja. :-D
25N
Aludni már nem alszom vele, mert irtózatosan féltem, nem akarom, hogy tönkremenjen az anyaga, valószínűleg olyan lenne nekem, mint egy családtag halála...
Van egy macim Dabdab, akit 4hetesen kaptam, azóta vele alszom... bejártam a fél világot, a kézipoggyászomban az első hely mindig az övé... sokan hülyének néznek mikor megtudják, de szerintem ez olyan szinten magánügy, hogy leszarom mindenki véleményét...
33/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!